Касапинът Адриан остава в ареста

  • 10 юли 2012 11:59

  • 2896
  • 4
Касапинът Адриан остава в ареста
©

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста задържания за убийството на 22-годишния Николай Йорданов - Адриан Ангелов.

Ангелов обжалва решението на предходната инстанция да му наложи мярка за неотклонение "задържане под стража". Защитата му днес
отбеляза, че обвиняемият е съдействал на разследващите и не е осъждан. Според прокуратурата и съда убийството е извършено с особена жестокост и има опасност Ангелов да извърши друго престъпление, ако излезе на свобода. Апелативните съдии отбелязаха, че макар и косвени, доказателствата срещу него на този етап са достатъчни, за да остане в ареста. След като заподозреният бе задържан министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че той е направил пълни самопризнания. Тъй като разследващите са разпитали Ангелов само като свидетел, заявеното от него няма как да се ползва като доказателство по време на процеса, стана ясно днес.

Ангелов обаче е участвал в следствен експеримент, при който е показал къде се намират ключовете от буса, с който Николай Йорданов е доставял стоки. В квартирата на обвиняемия в кв. "Овча купел" е открита кръв на Йорданов, а след убийството Ангелов е видян да продава пити кашкавал, които жертвата му е доставяла. Обвиняемият отказа да говори както пред съда, така и пред журналисти след края на заседанието.

Николай Йорданов изчезна на 13 юни. Части от тялото му бяха намерени дни по-късно до Враца. Според разследващите Адриан Ангелов е разчленил тялото и е изхвърлил на различни места частите, за да прикрие престъплението.

Последвайте канала на

БТА
2896 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Мария

2012.07.15 | 21:06

4
Какви други доказателства са ви необходими още-доживотен затвор без право на обжалване и това е!Ще му причиня това,което той причини на Николай,ако го пуснете!Това е обещание!
Jalko za momcheto

2012.07.15 | 21:05

3
Изверг! Смърт, прикован на електрическия стол!
Смърт за изверга

2012.07.15 | 21:05

2
Ако това животно излезе на свобода ... Да го пържат на бавен огън! Да гние в септична яма дано! Болно чудовище!!!
Мен

2012.07.13 | 23:30

1
Крайно време е в България да се въведат методи за изтезания с цел откриване на истината. Не можете да си представите какви нещза започват да "пеят" хората когато се приложат въпросните техники. Разбира се всичко трябва да се провери дали е вярно, защото изтезаващия не може да си позволи да бъде заблуден. А пък ако излъжат и "песента" се окаже лъжа - ей тогава става голямата касапница. Повярвайте - доказано работи. Ако не вярате - може да го изпитате. Ще го уредим.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини