Кметът на Плевен блъснал велосипедист

  • 09 юли 2012 20:32

  • 2198
  • 3
Кметът на Плевен блъснал велосипедист
©

Седемнайсетгодишен велосипедист е пострадал, след като се е блъснал в колата на кмета на Плевен проф. Димитър Стойков. Това стана ясно днес на извънредна пресконференция, която даде кметът.

Инцидентът е станал вчера. Около 8 ч. сутринта кметът, който е лекар, е пътувал за Университетската болница, тъй като са предстояли две операции. При завой той забелязал, че велосипедист е карал бързо, не е могъл да спре и се е ударил в задната част на колата му.

Кметът веднага го е закарал в спешно отделение, където момчето е прието с охлузвания. Стойков лично е обработил една от раните му и изчакал родителите му, след което е влязъл да оперира.

След като приключил операциите около 11 ч., отишъл в спешното отделение, където го информирали, че момчето и родителите му вече са си заминали.

Тази сутрин майката на момчето се обадила, че момчето има болки в корема и д-р Стойков веднага се разпоредил да го приемат в хирургията, където е назначил всички изследвания и скенер.

Той каза, че практиката му показва, че е по-добре да остане под наблюдение, затова го оставил в болница. Скенерът е показал наличие на течност в корема, изследванията продължават.

Тази сутрин Стойков се е обадил и в КАТ за случая. От полицията информираха, че се води разследване за инцидента.

Стойков категорично отрече предположения, публикувани в интернет сайт, че не се е обадил още вчера в КАТ, защото употребил алкохол. Стойков заяви, че никога в своята практика не е употребявал алкохол, когато шофира и преди да оперира.

Последвайте канала на

БТА
2198 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.04.23 | 18:39

3
Ма тия ГЕРБАДЖИ голями джигити .......... Първо във Пловдив сега във Плевен.........Тия кметове хич не ги слушат главите...........Представете си какви са изверги у парламента////////Боко вземи им организирай на тия твойте помиарчета едни опреснителни шофьорски курсове,че о новите магистрали джигити не искаме хахахахахаха

2014.04.23 | 18:39

2
Герберастите явно са като летящи холандци,толкова са заслепени от властта си,че невиждат нищо и никой около себе си! И не е ли някак съмнително,че при ПТП-то не е повикал КАТ на момента,а чак на следващия ден?

2014.04.23 | 17:40

1
Тъпака сигурно не е дал десен мигач, че свива надясно и е засякъл движещия се отазд вдясно велосипедист!

Добави коментар

Водещи новини