Дядо вкара в болница апаш

  • 08 юли 2012 13:46

  • 1400
  • 2
Дядо вкара в болница апаш
©

81-годишен дядо е с опасност за живота след свада с мъж, когото пенсионерът спипал да краде, предаде Дарик.

Крадецът също е в болница, след като дядото при самоотбрана го ранил с нож. Драмата се разиграла в старозагорското село Черна гора, община Братя Даскалови. Дядото попаднал на непознат мъж в къщата си, който крадял храна. Злосторникът нападнал домакина, нанесъл му побой и му отмъкнал 40 лева.

За случая пенсионерът съобщил в Районно управление "Полиция" – Чирпан. Възрастният мъж е с две счупени ребра и разкъсно-контузни рани в областта на главата. Той е настанен за лечение в болница "Проф. д-р Стоян Киркович" в Стара Загора с опасност за живота.

Извършителят бил установен и задържан за 24 часа. Това е 38-годишен съселянин на потърпевшия. Той също е пострадал при свадата, след като 81-годишният мъж, за да се защити, го намушкал в гърдите и в корема с нож. Крадецът ще бъде лекуван в чирпанската болница.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1400 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Sando

2012.07.09 | 07:48

2
Майка им деба крадливи боклуци! Имах дядо на 88г който почина преди 2г. Беше силен мъж и до последно работеше и помагаше. На тоя боклук където е крал е трябвало да попадне на грешния човек просто да го размаже. Иначе браво на дядото, че го е намушкал трябвало е и пушка да има и да го гръмне, ама в България ще го изкарат виновен, че видиш ли крадеца е влезнал да сготви вечеря..
Злосторник отмъкнал 40 лв. от пенсионера след побо

2012.07.08 | 22:28

1
Това е 38-годишен съселянин на потърпевшия. Той също е пострадал при свадата, след като 81-годишният мъж, за да се защити, го намушкал в гърдите и в корема с нож. Крадецът ще бъде лекуван в чирпанската болница.

Добави коментар

Водещи новини