Бой в дома със заразените със СПИН деца

  • 08 юли 2012 09:11

  • 3968
  • 8
Бой в дома със заразените със СПИН деца
©

Конфликт между дежурния охранител в столичният дом за деца, лишени от родителски грижи "Асен Златаров" и 17-годишен младеж, настанен в дома, е възникнал вчера в късния след обяд, съобщиха за БТА от Столичната община.

След запознаване със ситуацията на място кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е поискала санкции и освобождаване на длъжностите лица от охранителната фирма, участвали в инцидента. Според предварителната информация младежът и охранителят са се спречкали и охранителят от "АСО Пирели" е повикал помощ чрез паник-бутон. При пристигането на мобилния екип е употребена сила и помощни средства към възпитаника на дома, за да се разтърват двете страни. Момчето е било закарано в "Пирогов", където след преглед е освободено още снощи. Установено е, че охранителят в дома е бил на работа, употребил алкохол.

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска се е запознала със ситуацията на място, като е поискала да се прегледат записите от видеонаблюдението, както и да се подготви подробен доклад за причините, довели до инцидента. Освен това Фандъкова е поискала да бъдат освободени и служителите на охранителната фирма, които са участвали в инцидента. По случая работи и Второ РУП, където непосредствено след инцидента е подаден сигнал от възпитател в дома.

Домът нашумя след като две деца в него бяха заразени със СПИН.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3968 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
tanety_123

2012.07.08 | 18:51

8
Ти виждал ли си какви смели охранители имат АСО-Пирели бивши воени и полицаи дето вземат по 700 лв. пенсии и седят на работа горките не им стигат парите да преживяват,да не говорим за вазрастовата граница то в Балгария охранителния бизнес се крепи на тях,а алкохола е задалжителен нали те цял живот друго не са правили освен по софри и далаверки какво друго да видиш от тях...
marin

2012.07.08 | 18:51

7
Ужас, кои е дал дипломи на това авторче? Толкова е неграмотен и срам за работодатели те си.
факт

2012.07.08 | 18:50

5
!7 годишния мангал е искал да поизлезе, да пийне, да свие нещо и да сътвори още един наследник. И понеже злия охранител не го е пуснал сега ще бъде уволнен. Но моля другарката Фандъкова трябва да се грижи за онеправданите роми и да харчи нашите пари за отглеждането на гласоподавателите на Герб
мръсник

2012.07.08 | 18:50

6
Защо плюеш малкия беден ром,той е беден и няма,и няма кой да дойди да му даде и работа няма и училище няма,щото се женил млад и само за децата мисли,как да ги нахрани,облечие и образова.И като реши да крадне,малко да се позабавлява с някоя руса курва дет със сички се ебе,само с него не иска,щотуй ром,почват разни нероми да му се опъват и става проблема,пък той наиш ли как иска на работа,ама няма.

2012.07.08 | 18:43

4
Напишете нещо за стойностните деца на България! Тези, които печелят конкурси, олимпиади, концерти и т.н.Какво от това, че мангал се сбил! Обществото няма никаква полза от тези лузъри! Излишни усилия!

2012.07.08 | 18:41

3
Само предполагам как е в домoвете, но в затворите е мазало. Пълно е със спинозни наркомани, бодат с едни игли, заразяват други, после излизат от панделата и чукат ДЪЩЕРИТЕ ВИ, после те чукат СИНОВЕТЕ ВИ, после ДЪЩЕРИТЕ ВИ си дигат краката на БАЩИТЕ на синовете си, а после БАЩИТЕ НА СИНОВЕТЕ ВИ ви го набиват на ВАС. Накрая си правите тест и откривате, че и ВИЕ имате СПИН! :D
kopie

2012.07.08 | 18:41

1
какво е РУП

2012.07.08 | 18:41

2
Сбъркано РПУ (Районно полицейско управление).

Добави коментар

Водещи новини