Хванаха трима пияни шофьори в Стара Загора

  • 07 юли 2012 15:11

  • 751
  • 0
Хванаха трима пияни шофьори в Стара Загора
© Булфото

В рамките на едно денонощие полицаите в Стара Загора хванаха трима пияни шофьори.

Снощи малко след полунощ 32-годишен мъж от Стара Загора е управлявал лек автомобил Ситроен „Ксантия”, със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.43 промила, установено с дрегер. На водачът е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване.

Два часа по-късно, около 2.20 ч. е образувано бръзо полицейско производство срещу 33-годишен мъж също от Стара Загора, за това че по старозагорската улица „Васил Левски”, управлявал Опел „Астра”, със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.89 промила, установено с дрегер. На водачът е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване.

Бързо полицейско производство е образувано снощи и срещу 22-годишен мъж от с. Овощник, община Казанлък, за това, че по старозагорската улица „Руски”, управлявал „Ауди”, със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.35 промила, установено с дрегер. На водачът е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване.

Последвайте канала на

751 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини