НДСВ избра днес новия си Политически съвет

  • 06 юли 2012 13:46

  • 1307
  • 0
НДСВ избра днес новия си Политически съвет
©

Националният съвет на НДСВ избра днес новия Политически съвет и заместник-председатели на партията на първото си заседание след Шестия конгрес, съобщиха от формацията.

Евродепутатът Станимир Илчев, общински председател и съветник на НДСВ в Стражица, Верка Божкова и лидерът на младежите в НДСВ Стефан Кенов ще бъдат заместниците на председателя Христина Христова. Това са гласували единодушно членовете на НС по предложение на председателя, както предвижда уставът на партията.

Христина Христова е подчертала, че половината от Политическия съвет са нови членове, а двама от МНДСВ.Заседанието на Националния съвет продължава в момента с дискусии за работата на НДСВ по подготовката на явяването си на
парламентарните избори през 2013 година.Съставът на Политическия съвет, който е бил гласуван с мнозинство, е Александър Григоров, Антония ПървановаАнтония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „Гео Милев” с английски и, Боян Богданов, Валентин Янчев, Верка Божкова, Виолин Крушовенски, Георги Желев, Георги Ников, Иван Благоев, Илчо Дуганов, КрасимирГенчев, Красимир Гунешки, Мариана Димитрова, Нина Чилова, ОгнянГерджиков, Олимпи Кътев, Рупен Крикорян, Станимир Илчев, Стефан Кенов, Христина Христова, Яни Янев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1307 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини