Диляна Попова в любовен триъгълник със сестра си

  • 05 юли 2012 15:33

  • 24397
  • 9
Диляна Попова в любовен триъгълник със сестра си
©

Манекенката актриса Диляна Попова имала общо гадже със сестра си Елизабет, по-голяма от нея с 3 години, пише  "България днес".

Диляна и кака й се виждали с момчето, като и двете знаели за връзката му с другата. Аферата между тримата продължила няколко месеца и накрая се разпаднала от само себе си, но сестри Попови не си оскубали косите от ревност и останали близки след случката, пишат от hotnews.

Двете атрактивни девойки били звезди в родното си градче Гулянци, където родителите им държали дискотека.

Сестрите организирали в заведението томболи и други събития, а младежите от цялата околност прииждали главно заради двете Попови.

Диляна от малка била увлечена по кройките и шиела тоалет-чета за всички приятелки, а Елизабет, която сега е професионална гримьорка, още в Гулянци била майсторка на макиажа.

Така отворените в модите мацки събирали очите на юношите в Никополско, но в един момент и двете хлътнали по едно и също момче, пише още "България днес".

То пък не можело да реши дали предпочита бъдещата моделка или отраканата й кака, така че ходело и с двете.

След този епизод Диляна отишла да учи в шивашки техникум в Плевен, а после завършила мода в НБУ.

След това заминала за Италия, където работела в магическо шоу на лунапарк. Двете се засичат за няколко месеца в Южна Корея, където Елизабет работи с музиканти и танцьори две години, а Диляна има кратък моделски ангажимент.

Точно преди да замине за там, хубавата Диляна срещнала бъдещото си гадже Дичо, който и досега е близък приятел и ортак на съпруга на Елизабет - Пепи. Така че при сестри Попови всичко си остава в семейството.

Последвайте канала на

Novini.bg
24397 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ha-ha !

2013.11.21 | 00:11

9
Диляна Попова = Aletta Ocean
цецо

2012.07.09 | 13:15

8
Даже учеше 1 срок и в химически техникум!
петко славейков

2012.07.09 | 09:57

7
Хубост такава де се взела на село?Вратарят ин ги е слаб,топката ин ги е мека,мрежата ин ги е скъсана.И аз да го набия тоя мекия хуй в някоя селска красива путка -например Диляна Попова
Бивш балък

2012.07.07 | 00:28

6
o.business трябваше да напише така: "ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ "МИ" С НАД 600-900 $ НА МЕСЕЦ! - ЕТО ТУК- http://.........- ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО - ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМА "АЗ" ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАМ СОБСТВЕН САЙТ, БЛОГ ИЛИ ФОРУМ, ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАМ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. - Балъци колкото искаш!!!
твоя БОГ

2012.07.07 | 00:28

5
ее плевенски отпадъци да вървите в канапе и да си играете с брадвите и да си пиете фалшивите водки и да ми оставите котенцата на мен че и без това доста доброта съм им обещал и ще трябва да си изпълня обещанието с всичките котенца едновременно, а вие се гърмете докато остане един жив за да си пръсне празната глава
...

2012.07.07 | 00:27

3
само не разбрах какво толкова се възхищавате на тези? има къде къде по-хубави и не толкова превзети. аз като вида някви такива изобщо не им обръщам внимание, а си правя кефа, накрая те идват и искат да си начешат егото, ама аз им го сваляям още повече :D много мразя жени, дето си мислят че като имат п*тка мозъка е излишен.
Куката

2012.07.07 | 00:28

4
да, ама тошно те не са такива, пекани пиченца. п.п. Боли ме фара за Таки, сега аз съм ЧОВЕКА!!! вече съм от ГЕРБ!!! Плевен е наш!!! Таки да ходи да спасява гръцките си братя, че яко им е криза. айде, отивам в Канапе д'ге !!!
***

2012.07.06 | 18:15

1
това си го измислихте,признайте
Куката

2012.07.07 | 00:27

2
а на Попови братовчедките Габи и Изабел също са страшни путенца, направо с 4те един харем да си имам, лелееееееееее

Добави коментар

Водещи новини