Подпалиха колата на бивш зам.-кмет на Пловдив

  • 04 юли 2012 14:32

  • 1275
  • 0
Подпалиха колата на бивш зам.-кмет на Пловдив
©

Колата на бившия заместник-кмет по европейски политики от екипа на Славчо Атанасов - Ганчо Колаксъзов, е била подпалена тази нощ малко преди 2.00 ч., съобщи Дарик.

Автомобилът - „Шкода Румстър", е бил паркиран на улица „Иван Радославов" 7, където живее Колаксъзов. Пожарът е унищожил двигателя, двете предни гуми, две седалки, ел. инсталацията, предното обзорно стъкло и предния капак на возилото.

Според полицията няма категорични данни за умишлен палеж. Това ще изяснява пожаро-техническата експертиза.

„По това време си бях у дома. Чух 2 гърмежа един след друг. Помислих, че става нещо и излязох на терасата. Там, където си бях спрял колата, забелязах суматоха. Пламъците вече бяха загасени. По скоростта, с която е пламнала колата, си правя извод, че е явно е била напръскана със запалителна течност". Това заяви пред Дарик бившият вицекмет Ганчо Колаксъзов. Той уточни, че автомобилът е взет на лизинг през 2008 г. и се е водел на името на фирмата му „Галения консулт". След като влязъл в управлението на Пловдив, прехвърлил дружеството на брат си. По думите на Ганчо Колаксъзов щетите по шкодата са толкова големи, че тя вече не става за нищо. Преди произшествието не бил получавал никакви заплахи и предупреждения.

„Искренно съм учуден. Опитвам се да водя нормален живот, но явно някой не ме оставя", коментира Колаксъзов.

Около 34-годишния социалист наскоро се зашумя, след като напусна градската структура на БСП и се присъедини към екипа на новия кмет на Съединение Георги Руменов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1275 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини