Спецпрокуратурата: Братя Галеви ще се предадат

  • 03 юли 2012 06:47

  • 2326
  • 6
Спецпрокуратурата: Братя Галеви ще се предадат
©

"Очаквам, че рано или късно на Пламен Галев и Ангел Христов - братя Галеви ще им омръзне да се крият и ще се предадат.  Както виждате  Таки, който години наред  беше в неизвестност, бе намерен и задържан, дясната ръка на Златко Баретата - Мартин Стайков - Раши,  се предаде доброволно.

Затова съм убеден, че Галеви ще бъдат заловени", заяви пред "България Днес" Борислав Сарафов, административен ръководител на Специализираната апелативна прокуратура.

Преди дни магистратите от апелативната спецпрокуратура повдигнаха задочни обвинения в пране на пари на 36 милиона на братя Галеви.

Според магистратите двамата бизнесмени от Дупница заедно с помощниците им Христина Ангелова и Методи Ковачев са превъртели колосалната сума през 11 държави в целия свят - Швейцария, Канада, Литва, Латвия, Дубай, Англия, Испания, Британски Вирджински острови, Кипър, Сейшели и дори Китай.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2326 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
1

2012.07.03 | 19:04

6
професионално спецпрокуратурата разчита че на хайдутите ще им омръзни да се крият ония тиквоч ББ пък разчита народа да повярва на несвързаните му приказки и деяния и като в приказка всичко само до се оправи-какъв филм си прожектирате бе шибани некадърници
Радо

2012.07.03 | 17:21

5
Точно Братя Галеви си мислеха как да се предадат докато си сърбат коктейла на плажа. Не можем и собствените си граници да опазим а Боко-Тиквата тръгнал за Шенген.

2012.07.03 | 17:17

4
Тоя Тиквоч се е помислил за следващия Бай Тошо,ама ще има да взема.НИКОГА няма да те изберем отново,Бойко!!!Никой в тази държава няма желанието да има диктатор за държавник ,най-малко пък тебе.Както не съм гласувал отдавна ,на тези избори и на всички други занапред ще гласувам против вас за партията ,която няма да се коалира с вас и има най-много шансове за победа.Ако ще и БСП да е това!!!ГЕРБ докара държавата до невиждана мизерия и нагло лъжат от трибуната ,че нщма такова нещо.ПАРАЗИТИ ДОЛНИ!!!
tonk

2012.07.03 | 16:21

3
Аз защо си мисля че Таки беше в Дубай и май не са и няма да го върнат. То едно е да го намериш ама друго е да го върнеш в България а пък да го осъдиш при нас е не трето а 10
Прокурор

2012.07.03 | 15:28

2
Много често си мисля, че това правителство освен неинтелигентността си, необразоваността, има и ментални( психични ) проблеми. Не може да е възможно, да си на висши правителствени позиции и да говориш глупости, които може да си ги позволи именно един глупав и тотално необразован човек! Наистина трябва да си психично болен, за да си убеден, че човек с много милиони, даже и да не е престъпник, ще остане да живее в тази примитивна и мутренска държава, управлявана съвсем откровено от мутри! Образованите хора, които са чели буквалните извадки от интервюта на " премиерра " със сигурност за забелязали несвързаното и тотално неграмотно говорене на този човек. Ако трябва да се говори за култ към личността, такъв, какъвто има сега - Бойковистки, не е имало и при Вълко Червенков, и при Тодор Живков дори! Това ми напомня за Мао Цзе Дун и неговите цитати.
Pravda

2012.07.03 | 11:25

1
Е так си е. Съвсем скоро я Цецко я Бойко ще им се помоли да се предадат пак. Ние на бандитите им се молим. Молихме се на онзи от случая в Сливен дето ограби банката. Молим се на Галеви, молим се на човека от инкасо автомобила :). Такова смешно правителство не си спомням да сме имали ор 1989 г. насам. И номер 2 си напълно прав. Аз лично не си спомням да се открива път за рожден ден на политик. И Ангела Меркел и който вземете дори Путин не е откривал за рожденият си ден нещо.

Добави коментар

Водещи новини