Ексхибиционист подгонил Лора Крумова в парка

  • 02 юли 2012 13:48

  • 6838
  • 10
Ексхибиционист подгонил Лора Крумова в парка
©

Лора Крумова се оплака на колеги, че е била преследвана от сексуален маниак в парка. Тя правела редовния си сутрешен крос, когато някакъв мъж изведнъж изскочил пред нея, пише в. „Всеки ден". Непознатият й препречил пътя, след което бързо свалил панталона си, откъдето лъснало мъжкото му достойнство.

Лора отначало изпаднала в паника и започнала да крещи от ужас, но много бързо се окопитила, защото се сетила, че реакцията при среща с ексихибиционист трябва да е точно обратната. Водещата на „Тази събота" и „Тази неделя" по Би Ти Ви застанала войнствено срещу мъжа и посегнала да го цели с първия, попаднал в ръката й камък.

Точно когато ужаса и страха завладяли тотално тялото й, се появила групичка младежи. Ненормалникът вдигнал гащите си, а появата на младите го принудила бързо да избяга.

Тази случка обаче се отразила негативно на водещата. Тъй като всяка сутрин тя поддържа формата си, като тича в парка, сега не знае къде ще осъществява тази своя тренировка. Ужасът и шокът, които изпитала, неминуемо ще помни още дълго време.

Последвайте канала на

Novini.bg
6838 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Георги Христов

2014.02.20 | 18:57

10
А бе какво пък ви е виновна Лора Крумова. Не виждате ли напоследък колко много психопати и изперкали българи се появиха по улиците. И знаете ли кой ги създаде тези болни същества-- създадоха ги управляващите през тези 22 години-нали искахте да сте свободни и самички да си говорите без да разсъждавате използувайки само първичните си инстинкти. Е това вече го имате !!!
Aida_v

2013.09.03 | 16:28

9
И на мен Лора Крумова не ми е любимка,но като чета как някои хора се радват на случката,оставам с впечатлението,че подкрепят малоумния психопат,който я е изплашил.Наистина ли сме толкова пропаднали?
Митко ПОЛИЦАЯ

2013.09.03 | 16:27

8
Срещнах Лора Крумова в един бар. Заговорих я. Тя обаче ми каза да не се хабя. Излизала единствено с мъже, които са на годините на дядо и. а аз съм по-млад от нея дори. никъв шанс. все пак ми даде телефона си, да го дам на дядо си. сега дядо ми е гадже с Лора Крумова. дядката обаче ми дава да гледам клипчетата, дето си правят с Лора. тя не знае, че я снима. дядо не и казва, защото пред камерата всички слагат маска, а така е реално. много се раздава, пищните мацки са фурия в леглото. дано един ден се насити на старци и ми обърне внимание.
Фъндъкова крие болни от спин деца

2013.09.03 | 16:27

7
Лора Крумова да тича, смях, не и личи. не знам кога ще се научат дебелаците, че за да отслбнеш ти трябва аеробно упражнение, а не тичане, при което натоварваш повече мускулите и ставите. тая особено каквото е добиче, на стари години ще страда яко от болки в ставите, ама то глупостта не ходи по дърветата. по-добре да се свърже с Цецо 6те Апартамента Цветанов и да си купи малко ГЕРБЕРСКИ АМФЕТ. от него ще слабее и без упражнения.
Тарантулка

2013.06.29 | 07:58

4
За отслабване препоръчват кардио упражнения. Важно е колко калории приемаш и колко изгаряш. Ако таз пача се тъпче като ненормална ще трябва да бяга по 20 километра, което наистина си е вредно - за сърцето и за ставите, въобще стрес за организма. От тичаяне се отслбва наистина, но пък е прекалено натоварващо. На тази последният проблем са й килграмите, тъпотата й е основният проблем.
Чиновник

2013.09.03 | 16:26

6
Тая охранена подлога съвсем е изперкала от липса на секс и сега се опитва да си вдига самочувствието с измислени истории. Толкова се е ошишкала, че никой мъж няма да я погледне, камо ли да я пожелае сексуално.

2013.06.29 | 07:59

5
Мърша

2013.06.29 | 07:58

3
Ексхибиционист подгонил Лора Крумова в парка Е дали я е стигнал тая лоената пръдня герберска ?
erkyul poaro

2013.05.01 | 23:53

2
Rado Pra6kata pak e snimal videoklip

2012.09.04 | 17:33

1
Ексхибиционист подгонил Лора Крумова в парка???Или обратното......Щото сигурно,ако я видя тая на живо определено ще бягам......Щом е от БТВ a.k.a. КуРкАпАлЪ медия

Добави коментар

Водещи новини