Джуката изпял на полицията Киро Руския

  • 02 юли 2012 07:31

  • 7492
  • 1
Джуката изпял на полицията Киро Руския
©

Арестуваният пред дни Виктор Боцев-Джуката побеснял, след като го арестували, твърди "Всеки ден".

Той си мислел, че си е осигурил свободата след като накиснал Кирчо Киров-Руския. По този начин си освободил възможността да атакува териториите му. Веднага след като арестуваха Кирчо Киров обаче, антимафиотите задържаха и Джуката заедно с петима от най-близките му хора. Заедно с брат си Габриел Боцев-Жабата той държи пазара на наркотици в почти цяла София. Двамата имали навик да дават показания срещу други босове, за да бъдат оставени на мира. Двамата са и защитени свидетели срещу Златомир Иванов. Групата на Виктор вече се прехвърлила извън София и пласирала по морето амфетамини, марихуана и кокаин. Територията била сериозна - от Айтос, Бургас, Обзор, Несебър, Созопол, Слънчев бряг и дори Варна. Преди да стъпи по курортите там действаше Киро Руския. Той е сочен за наместника на Хирстофорос Аманатидис-Таки.

Руския не му останал длъжен и също пропял пред полицаите за делата на Джуката. Ако двамата излязат от ареста е възможно да има ганстерска война и трупове по улиците. Причината е, че през лятото на Слънчев бряг се правят милиони оборот от хилядите чужденци дошли на алкохолен и дрога туризъм.

Последвайте канала на

Novini.bg
7492 1

Коментари 1

Добави коментар
Много са филмирани

2013.09.17 | 22:34

1
Тея Жабата и Джуката много се филмираха!Мислят че като топат всичките и накрая ще останат.Май друг филм са гледали.Жабата има две чудесни деца дано са живи и здрави ....и с бронежилетки да ходят нема да се спасат.вече си сложиха главите в торбата!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини