Откриха изчезналия Николай мъртъв и разчленен

  • 01 юли 2012 06:33

  • 30977
  • 56
Откриха изчезналия Николай мъртъв и разчленен
©

Полицията откри тялото на 22 годишния Николай Йорданов, съобщиха от МВР. Тялото е намерено край Враца и според първоначални данни е разчленено.

Йорданов изчезна, след като последно е бил видян да зарежда магазин в столичния квартал "Овча Купел".

Момчето най-вероятно е рязано с нож и обгорено, сочи първоначалният оглед. За заподозрян е смятан млад мъж, който е имал бизнес с убития. Той е задържан, като основната версия е неиздължена малка сума пари.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
30977 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
Адолф

2012.07.02 | 23:19

56
може да е ужасно и садистично но очевидно е подбудено от самия потърпевш,сигурно не знаете но е бъкано с такива младежи дето не знаят как да си водят живота и това е откакто премахнаха казармата напълно,и правителството е виновно защото гладува народът и хората вече са готови да убиват за керливи жълти стотинки,Борисов е виновен най-много,строи пътища а народа гладува,трябва да вземе пример от Хитлер преди втората световна война той първо осигурява народа си да не гладува и след това строи пътища плод на висш интелект,а тука простотията така ни е ударила че човечеството винаги е на 2-ро място,продължавайте да подкрепяте некомпетентните докато ни уморят от глад и не започнем да се избиваме тука за парче хляб а не за стотинки
Хадес

2012.07.02 | 03:20

7
Всички ревем от 22г, че в България си живее лошо, а какво направихме за нашите деца, освен да плюеме пред телевизора или на масата? Защо ходим на протести с изгубени каузи, а не създадохме гражданско общество, което да отстоява бързите и нужни промяни? До кога нашата съдебна система няма да всява респект в криминално проявените лица? А, те от своя сметка да убиват нашите деца (Беленейски, Мирослова, Николай и мн др)? До кога съдебната ни система няма да всява респект в шофьорите, които карат безумно, убиват и осакатяват? До кога ще живеем в беззаконова държава, където финансовите измами, кражбите, издевалствата от некадърни лекари, побоища и корупцията не се наказва? До тогова, докато хората разберат, че не политиците са виновните, а липсата на ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! Всеки ,който иска да живее в държава със строги закони, нека се присъедини към нашата фейсбук група "Нека да променим съдебната система" . Нека да създадем гражданско общество, което чрез конкретния искания и протести, ще доведе до бърза промяна в съдебната система. Нека всички се погрижем за нашето бъдеще и това на децата ни и да спрем издевателството над българският народ!
пенчо питанката

2012.07.02 | 13:42

19
Да,сега почваме да плюем и искаме смърт за убиеца,ама си знаем,че някой дебел адвокат ще го измъкне или някакво минимално наказание ще отнесе. Хора....,няма какво да се чудим,на тези убийства,ние сме си виновни,понеже някой идиот ни излъга,че след европейския съюз(като влезнем там),всичко ще се оправи и ние 10г. живяхме с тая мисъл,винаги искаме НЕЩАТА ДА СА НАРЕД,ДА СЕ ОПРАВЯТ,АМА НЯКОЙ ДРУГ ДА ГИ ОПРАВИ.И С КОРУПЦИЯТА ТАКА СЕ БОРИМ,АМА АКО СЕ СТИГНЕ ДО ТАМ ДА НИ ГЛОБИ КАТАДЖИЯТА-ВСЕКИ ВАДИ 10 ИЛИ 20 ЛЕВА.Е НЕ СТАВА ТАКА,АКО ИСКАМЕ ПРОМЯНА НИЕ ТРЯБВА ДА Я НАПРАВИМ. ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ ТАМ,ДА СЕ ВЪВЕДЕ РЕЛИГИЯ В УЧИЛИЩАТА И ПОНЕЖЕ МАФИЯТА(АМЕРИКАНСКАТА НАЙ-ВЕЧЕ) В ЛИЦЕТО НА гЕЯ-УОРЛИК,НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ЛЕСНО,А НАШИТЕ ИДИОТИ(ПОЛИТИЦИ),НЯМА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА ГЕЯ,А ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАПОВЕДТА МУ И СЪЩО ЩЕ СЕ ДЪРПАТ. ЕТО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА,ДЕЦАТА НИ СА ПРАЗНИ ХОРА,НЕ САМ ТЕ,НО НАЙ-ВЕЧЕ,ПЪЛНИ СА САМО С ЧАЛГОТЕКИ,ПОРНО ПРЕД КОМПЮТЪРА,БЛЯНОВЕ ЗА ЖЕНИ,КОЛИ ПАРИ И НИЩО ДУХОВНО,НИЩООООО. СЕГА НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В НАЦИЯ ОТ СВЕЩЕНИЦИ.....,ОБАЧЕ ВСЯКО ЗДРАВО ОБЩЕСТВО ИМА И ЗДРАВА ДИСЦИПЛИНА(А РЕЛИГИЯТА ИМА И ТАКЪВ ЕФЕКТ,ОСВЕН ЧИСТО ЧОВЕШКИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ). тОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ТОВА....,ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ПОИСКАМЕ ДА СТАНЕМ МАЛКО ПО-ДОБРИ НИЕ И ДЕЦАТА НИ..... моЖЕ ЛИ ДА СЕ ИЗБИВАТ ДЕЦА ЗА 1000 ЛЕВА,МОЖЕЕЕЕЕ,КОГАТО ЖИВЕЕШ В СВЕТА НА УОРЛИК,БРЕНДО,МРЕНДО ,КРУШАТА И ПЪПЕША. МОЖЕ ЛИ ВОДЕЩИ СПОРТИСТИ,ДА СА РЕКЕТЬОРИ,НАРКО ПЛАСЬОРИ И ВСЯКАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ.ЕТО ВИ ЕДНА ,МАКАР И МЪНИЧКА КРАЧКА,ПОНЕЕЖ САМО СИ ГОВОРИМ ТУКА ПО ФОРУМИТЕ.НЕКА СЕ ВЪВЕДЕ ВЕРОУЧЕНИЕ,ЧАС ПО-СКОРО,АМА НЕ ПРОФОРМА,А СЕРИОЗНО. аКО И РОДИТЕЛИТЕ ПОЧНАТ ДА ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА СИ,ИМАМЕ НЯКАКЪВ ШАНС,ВСЕ ОЩЕ ДА ИЗГОНИМ ДЯВОЛА В ДУШИТЕ НИ,ПОНЕЖЕ ЖИВЕЕМ С НЕГО,УСЕЩАТЕ ЛИ ГО.лЯГАМЕ СИ С НЕГО,СТАВАМЕ С НЕГО.А ТОЙ НИ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ СИЛНИ,НАЛИ ИМАМЕ СИ ПИЩОВ,МОЖЕ БИ НОЖ,КРАДЕМ БИЕМ УБИВАМЕ ПО НЯКОГА,ПРАВИМ ГО СЪС ЗАМАХ,ПОСЛЕ РАЗБИРАМЕ,ЧЕ НЕ ХУБАВО ДА УБИЕШ ЧОВЕК,АМА Е КЪСНО,РАЗКАЙВАШ СЕ,ОБАЧЕ СИ УБИЕЦ.ЕТО ТОВА Е ДЯВОЛА,ТРЯБВА ДА ГО ИЗГОНИМ,ДА МИСЛИМ
Adolf

2012.07.02 | 23:04

55
въвеждайте си религии в училищата в своята собствена утопия г-не.Много Ви моля не ни пробутвайте средновековието,Вие като интелигентен човек би трябвало да знаете че подобно искане от Вас е като пряка намеса в личния живот на останалите.Не бъдете нарцистични и оставете хората да изучават това което желаят.С извинения че коментара не е по темата!
До Пен4о

2012.07.02 | 16:28

28
Всико, което пишеш е абсолютно правилно, поради което нямам какво повече да кажа. Само искам да цитирам Ото фон Бисмарк, който е казал: " Всеки народ сам определя правителството и съдбата си!" Допълвам, че този Европейски съюз е една язва, която е по - лоша и от СИВ. А ние специално, в този си вид и с този дивашки манталитет сме повече за един съюз от рода на Съюз между Сомалия, Руанда, Зимбабве, Ботсвана, Брега на слоновата кост. Пен4о, окуражи ме, че има все още хора, които мислят нормално. Искам да припомня какво направи един човек с фуражка в Чили...Все още го помнят и тачат чилийците - имам приятели чилийци, интелигентни хора, с които често си общувам. Единият, собственик на фирма , ми каза - да, верно е, че покрай сухото игоря и малко мокро, но сега сме му благодарни. И макар че тук не му е мястото като тема, но ще кажа нещо, дето да си го прочете Лютви Местан и подобните му. А именно, че в една страна като Испания, която е била не 500, а 800 години под арабско робство, където е пълно с мароканци и алжирци, където имат няколко областис коренно различни езици - единственият официален и задължителен език е испанския език! Няма мароканска телевизия, алжирска, галисийска, майоркинска, каталунска - има централна телевизия на испански език. Лютви Местан да се пръждосва в Турция, като си иска турския език. Живее в България и яде български хляб. Какъв кур дири в България като тя не му харесва?!
lqlq

2012.07.02 | 16:26

27
За мене това в училище да се изучава и религия е напълно недопостимо. Те децата първите няколко години мислят още за игри за това как веднага след училище ще излезе навънка с приятелите си , ти искаш религия да учи .... ами бих те попитал направоо ти малоумен ли си ве . Ако иска ще го учи това неможе да бъде задължително.
емилия

2012.07.02 | 17:44

47
Бог да ги съди такива изроди.......
пенчо питанката

2012.07.02 | 21:30

54
Ааааа бог,бог,ама.... докато иде при бог,ще прати там целия ни прайд.....,а ако е и столетник,горко ни... Аз мисля,че преди бог трябва и ние да го осъдим,че да не се застоява на тая земя много много,а живота му да е ад...
saboleznovaniq

2012.07.02 | 15:29

21
takav ujasen sadizam se sre6ta 4esto v homoseksualni vrazki. sodom !

2012.07.02 | 18:33

53
да, тия два бона изглеждат като случаен бонус, и на мен цялата работа ми намирисва на... на гейска ревност
пенчо питанката

2012.07.02 | 16:05

23
Абе хора,недейте сега такива неща да пишете.....,кой знае може и да има нещо такова,обаче хората ще четат ,погребват си детето и приятелка има....,сега какво да си мислят и ,че е бил гей ли......,малко уважение към мъката им,все пак може и да прочетат нещо подобно,а и най-важното е,че това е ужасяващо,без значение от какви подбуди е...,ако е бил гей та какво ,едва ли не си го е заслужил...
майка

2012.07.02 | 17:44

46
Колко много " тихи" психари се разхождат сред нас, за които човешкият живот няма никаква стойност...... жалко за момчето, мир и покой на душата му.....съболезнования на близките му..... още една почернена, страдаща майка. Трябва да се въведе смъртното наказание, не е нормално да се толерират УБИЙЦИ, които по-вечето от тях са с условна присъда....
Димитър от Младост 3

2012.07.02 | 18:32

52
Вярно е, аз мисля че вашите животи не струват повече от 5 лв. Когато съм на зор и ми трябват спешно пари съм готов и за 10 лв. да разчленя човек.
Радо

2012.07.02 | 17:44

51
Докато хора с 30-40 с висящи дела за грабежи побой и убийства се разхождат безнаказано оправия няма да има. Държавата и по точно съдебната система е проядена от корупция и затова основната причина е Холандия де не ни иска няма на кой да се сърди Боко-Тиквата. Мангалите също си правят каквото си искат возят се гратис не плащат ток вода парно и закона за тях не важи!
nemo

2012.07.02 | 03:22

9
Mnogo si prav Rado
saboleznovaniq

2012.07.02 | 17:44

50
saboleznovaniq na roditelite i blizkite na ubitiq Nikolai. Jalko, jalko.......

2012.07.02 | 17:44

49
ужас.Трябва да се върне смъртното наказание.да почива в мир

2012.07.02 | 17:44

48
Няма значение дали заради малка или голяма сума са го убили момчето - човешкият живот е безценен! Достатъчно е да попитаме себе си: "Какво бих дал, за да живея", за да го осъзнаем. Уви, има хора, които са неспособни да осъзнаят това. Лека му пръст на момчето и съболезнования на родителите и близките му!
Баба Гица

2012.07.02 | 17:43

45
И аз съм ЗА смъртното наказание,когато е доказано на 101 % !!! Не искам да хрантутят сега този изверг с моите пари от данъци ! И да ползва безплатна медицинска и зъболекарска помощ,а аз да плащам като поп ! Ще му дадат 3 год.(ако не го изкарат луд ),той ще излежи 1 и половина,и хайде пак на вън ....Такива хора не са необходими на държавата,само СМЪРТ за тях !
Милен

2012.07.01 | 21:22

6
Много по-сурово и справедливо е, да бъде наказан до живот, без право на излизане! Да знаеш, че вече си роб и каторжник на системата и цял живот ще си зад решетки е истинско наказание ! А не да го убият, през право на избор ! За мен това е убийство, нито аз,нито ти, нито който и да е може да реши, кой да живее и кой да умре! Това право не трябва да го има никой и никъде!

Добави коментар

Водещи новини