Граждани се събират на контрашествие срещу "София прайд" (снимки)

  • 30 юни 2012 10:45

  • 4468
  • 10
Граждани се събират на контрашествие срещу "София прайд" (снимки)
© Булфото

Граждани се обявиха против планирания за днес следобед „София прайд” и се събират за участие в контра шествие срещу гей парада.

От 10.00 часа пред НДК се събират участниците в т.нар. контра шествие срещу гей парада, предвиден за довечера. Събрали са се няколко десетки младежи, сред тях има и такива с бръснати глави и много татуировки. Много от младежите развяват българското знаме. На голям плакат пред пилоните пише "Протест на патриотите против педерастката агресия”. Издигнати са плакати "Стига чужд диктат, не желаем гей парад”, „Който иска гейове, да ги взима в държавата си”. Звучат националистически песни. Има засилено полицейско присъствие.
Съорганизатори на протеста са Българският национален съюз, Българската национално-радикална партия, ВМРО - Българско национално движение, Национална съпротива, ПП „Национален фронт за спасение на България”, ПП „Атака” и други български националисти. Организаторите са изпратили писмо до кмета на София Йорданка Фандъкова с искане да забрани т.нар. гей парад. Според тях този парад застрашава обществения ред и нарушава правата на другите граждани.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4468 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
дърт Gay

2016.05.13 | 08:40

10
Колко сте смешни само ако се знаете щяхте да се гръмнете, целия свят ви се смее с тапите ограничени националистки тикви. докато има такива като вас българия никога няма да се оправи.между тия дето скандират също има геиове, ама не смеят да си го кажат, нещастници нетолериращи нищо
гей

2016.05.13 | 08:40

9
Това са избиване на комплекси, националистически интереси, глупости в мащаб колкото е голяма България. Понеже не им достига смелост на Тези националисти и тям подобни защитници на национални интереси, патриоти и какви ли не идиоти да се борят срещу корупцията във власта и престъпни групировки който мъчат бедният български народ, тръгнали ТЕ да се борят с горките хорица, който на никиго лошо не са правили и няма да направят. Тези протестиращи са толкова дребни те са нищожества, хора без никакъв интерес, колко жалки са те, и правилно това го има са в България. Колко жалко, жална България
Night Rider

2016.05.13 | 08:40

8
Ето заради това мразя педерунгелите ! Нагли, гнусни, сеещи зарази, интриганти и винаги мрънкащи ! Развращавате хората бе изруди ! България нямало да се оправи, нали всички в парламента са ваши хора, гей-дружинка "калинка" до един, видяхме колко я оправиха България педалите ! По един вибратор с габърчета и игли в на всеки педераст гъза ! Мамка ви нещастна !
гей

2016.05.13 | 08:38

6
Вижте какво българи, на вас нищо не ви пречат хората с различно поведение, на вас ви пречат КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ КОЙТО УМИШЛЕНО НАТИСКАТ ДЪРЖАВАТА ДЕ НЕ СЕ РАЗВИВА. Отворете си очите за това което трябва да видите, за престъпността, за невежеството, за това как ученици изчезват и как употребяват наркотици, за мафията, за беззаконието, за безчинставата.
WTF ?

2016.05.13 | 08:38

7
Айде подред към всеки педал: Този от 1ви пост - Научи се да пишеш на български и тогава коментирай анти гей парада! Този от втори пост - Избиване на комплекси е да парадираш със различната си сексуална ориентация! А колкото до националистите - ако не си забелязал не са спирали да защитават интересите на България в парламента и извън него! Към 4ти пост - На мене лично не ми пречи да видя гей или лесбийка на улицата. Работя с такива хора и ориентацията им не ми пречи грам... Дори и да парадират пред мене с ориентацията си - също не ми пречи ама изобщо! Обаче ужасно пречи на децата ми!!! Нямаш си на идея колко объркано е детското съзнание когато види мъж да целува мъж или жена да опипва жена ?! Също така си нямаш на идея колко трудно е да обясниш на детето си - какви са тези хора, какво представляват, защо така правят и т.н. Защото децата задават въпроси за всичко и се интересуват от всичко!!! Дами и господа гейове - никой не ви забранява да се чукате с който искате, никой не ви забранява да демонстрирате сексуалността си по клубове и т.н. НО не го правете на улицата по дяволите! Децата гледат, а родителите се чудят какво да им кажат...

2016.05.13 | 08:38

5
Педалче, мога да ти кажа, че един като теб вреди колкото 10 мафиота ! Чалгата била виновна, то от нея се изпедерастиха 13-14 годишните, азис им е идол и мечтаят задниците им да са с обема на галена ли михалена ли тея подобни травестити там ! Пребий педал, пази морал !

2016.05.13 | 08:37

4
Преди време в един голям град имаше билбордове с надписи "Трябва ли да крием различната си сексуалност на работното си място ?" Ако си педал няма проблеми, ще се навираш на всякъде и ще се гордееш с тази нискоморална постъпка и долен избор да ти сцепват трътката, но ако си нормален... знаеш ли как примерно един нормален вижда целия този билборд ? Отиват да кандидатстват 2ма за 1 работа - един нескопосан педал и един кадърен човек разбиращ от работата си, работодателя избира кадърния, педала въпреки че не става за нея и натяква за разширената си цев заявява, че ще се оплаче в много институции за защита от дискриминация и работодателя избира него ! Защо ли ? Защото не иска да бъде разследван и съден за педалски глупости ! Какво става ли ? Кадърния човек остава на пътя, педала не може да върши нищо и работодателя търпи загуби и то защо ? Защото зад гърба на един педал има много хора (буквално) които да го пазят и които да му го втриват от време на време и той е горд с това ! Плюя и ритам всеки педал !
Без коментар

2016.05.13 | 08:36

3
- Какъв е този шум на улицата, Баримор? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Баримор? - Никой, сър. - Тогава защо шумят? - Педерасти, сър. .
d

2015.10.02 | 12:48

2
протестиращите са пълни тъпанари.... супер ограничени хора!!!
гей

2012.07.02 | 15:51

1
Въпрос: С какво са ви навредили педалите? Отговор: С нищо, може би с поведението си. Въпрос: С какво са ви навредили политиците? Отговор: Ограбват народа, гласуват закони против народа но в интерес на престъпниците. Въпрос: С какво престъпниците са ви навредили? Отговор: Износ на бели робини, разпростаранение на наркотици, палежи на коли, грабежи , изнасилванияи ако ти бъдат хванати то след 24 часа непременно ще бъдат отново на свобода, да си вършат техният бизнес. ТОВА Е ВСИЧКО КОЕТО МОГА ДА НАПИША КАТО КОМЕНТАР, ПО НАТАТЪШЕН НЕ Е НУЖЕН

Добави коментар

Водещи новини