"Атака": ГЕРБ насаждат туркофилия в България

  • 29 юни 2012 11:08

  • 2510
  • 5
"Атака": ГЕРБ насаждат туркофилия в България
© Булфото

По време на парламентарния контрол от "Атака" категорично се обявиха против повишаването на цените на тока. Десислав Чуколов заяви, че когато цените се повишават, в залата трябва да идва премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и лично да оповестява това, а не да праща шефа на ДКЕВР Ангел Семерджиев да го прави.

Чуколов засегна и темата за подкрепата на България за членството на Турция в Европейския съюз. "На среща с турския министър по европейските въпроси Егемен Багъш външният министър на ГЕРБ Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 е дал пълното уверение на Турция, че й даваме пълна подкрепа за членство в ЕС. Кой му е дал мандат за това - българският народ или Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г? Ние искахме това да се реши с референдум, но в тази зала нашето предложение беше отхвърлено. Багъш е казал, че в Турция има 200-годишна демокрация - много "демократично" са постъпили с българите в Батак или при арменския геноцид", заяви Чуколов.

"Този министър идва в България като в нововъзстановената Османска империя сред туркофилията, насадена от ГЕРБ - в държава, в която културният министър говори на турски и псува под държавния ни герб. Турците са съседен народ, трябва да имаме добри отношения с тях, но между двете държави има неразрешени въпроси, които политиците ни засегнат", каза още депутатът от "Атака".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2510 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.07.03 | 17:04

5
Еееех като бяхте дупе и гащи с ГЕРБ нямаше проблеми с подобни ситуации. Даже и вие ходихте до Турция. Сега като ви наритаха обратно в кочината сте много дейни. Сладури. Крадецът вика "Дръжте крадеца". Просто се скриите от където сте излезли.

2012.07.03 | 17:04

4
Случаят „Сидеров“ трябва да послужи за урок на българските избиратели, които обичат да залитат по големите приказки и високопарните крясъци. Панаирът, който разиграва днес, е повече от логичен и закономерен, защото национализмът не само в България, но и по света отдавна не е политическа идеология, а обикновен бизнес.Хората, които се оказаха най-губещи от прехода, упорито търсеха някой, който да накаже виновните за нелеката им съдба. През последните 6 години избирателите на „Атака“ си въобразяваха, че с гласа си за Волен наказват цялата политическа класа. Днес те би трябвало да са наясно, че с гласа си успяха да направят същия Волен милионер и да осигурят светло бъдеще за приятелката му Деница Гаджева.

2012.07.03 | 17:04

3
Е да, светлото бъдеще трябва да бъде за турци и мангали не за българи, нали резняк?

2012.07.03 | 17:04

2
Герб е протурска партия същата като бсп,ндсв,сдс всички те предаваха България и водиха туркофилска политика.Единствената Българска партия която се бори против повторното поробване на България от турците е АТАКА.
....

2012.06.30 | 13:56

1
Сидеров направи грешка като им удари подкрепа на ГЕРБ ...факт но той също искаше да се приемат предложения на Атака както за връх Мусала например ... както и да е . Отново атакистите тук са прави .... бих предпочел вмро,атака,нфсб или друга такава партия да е на власт отколкото кой да е друг

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини