Плевнелиев свиква дискусия за изборното законодателство

  • 27 юни 2012 07:51

  • 718
  • 4
Плевнелиев свиква дискусия за изборното законодателство
©

Изборното законодателство ще обсъдят на кръгла маса представители на държавните институции, експерти, парламентарно представени политически партии и Централната избирателна комисия. Срещата е по инициатива на президента Росен Плевнелиев и ще се проведе на "Дондуков" 2.

На дневен ред ще бъдат поставени проблемите, свързани с купуването на гласове и нарушаването на изборните правила. Повод за дискусията е предстоящият през 2013 г. парламентарен вот. Целта е да се намерят решения за провеждането на честни, почтени и демократични избори, подчерта вчера държавният глава. Той обяви, че възнамерява да свика наесен и Консултативния съвет за национална сигурност, на чието заседание ще бъде обсъдено изборното законодателство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
718 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.06.28 | 01:10

4
сигурно ги свиква по нареждане на Б Б и ЦвЦв сега трябва да приемат да се гласува само за ГЕРБ и никакво плащане няма да се набутват я който не иска да гласува за ГЕРБ родната полиция ще го съветва
Bobi

2012.06.28 | 01:10

3
Ще се купуват гласове,докато има кой да ги продава...напраиха ромите шампиони с тия покупко-продажби
Жоро

2012.06.28 | 01:10

2
И за Плевнелиев се купуваха гласове, ма тогава си траеше.
IQ146

2012.06.27 | 16:32

1
Според КОМУНОИДНИТЕ социолози, на следващите избори ГЕРБ-20%, БСП-18%, Кунева-15%, ДПС-8%. И никой друг не влиза! При това положение да ни е честита новата тройна коалиция - БСП-Доган-Кунева! С КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали накрая ще видим КРАЯ на България? Дали българинът ще изпростее за пореден път и ще вкара ПАК КРАДЦИТЕ във властта? Поживем-увидим, както казват "братушките"! Цялата държава е един ГОЛЯМ АВГИЕВ ОБОР, замърсен и оакан от КРАЖБИТЕ НА КРАДЦИТЕ! Къде-къде по-цивилизовани от България държави, в такава ситуация са излизали по един единствен начин - с ДИКТАТУРА! А тези, които са случвали на ПРОСВЕТЕНИ ДИКТАТОРИ, сега им дишаме праха... Е ли ДИКТАТОР пут-ьото Борисов, който "кляка" при ВСЕКИ ПРОТЕСТ? Всеки сам да си отговори, ама отговора никак не е в полза на "нарциса" Борисов, който още не е разбрал, че е НЕВЪЗМОЖНО да се харесаш НА ВСИЧКИ!!! Е ли Борисов Херкулес? По-скоро ми прилича на едно зародишче на Херкулесче, което авгиевите обори на предишните управлявали КРАДЦИ, се опитва да пръска с пожарникарско маркучле... Какво да го правиш, толкова му е капацитета... А Херкулес е пуснал 2 реки през оборите, за да ги изчисти. И в новия ЗОП(Закон за Обществени Поръчки) все още съществува възможността за пряко договаряне между Възложител и Изпълнител - разбирайте "пряко договаряне" на рушвета! Така ли се бориш с корупцията, Борисов? Ние те избрахме да се бориш с КРАЖБИТЕ и да вкарваш КРАДЦИТЕ в затвора! Не да се правиш на много компетентен! Знаем те колко си компетентен. За оставащата година, ако НЕ СПРЕШ врътките на КРАДЦИТЕ, готви се да изчезваш от властта! Лошото е, уви, че на опашката за властта са се наредили ДОКАЗАНИ КРАДЦИ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини