Младенов: Подкрепяме усилията за демократично развитие на Египет

  • 25 юни 2012 16:53

  • 512
  • 1
Младенов: Подкрепяме усилията за демократично развитие на Египет
©

България е готова да подкрепи всяко усилие, допринасящо за демократичното развитие на Египет и просперитета на неговия народ.

Това заяви министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 по повод избирането на д-р Мохамед Морси за президент на Египет.

България очаква бързото сформиране на ново правителство, се казва в изявлението. Същевременно Младенов изразява безпокойство от взетото решение за разпускане на египетския парламент и приетото от Върховния военен съвет Допълнение към Конституционната декларация, които отлагат прехвърлянето на властта в ръцете на цивилно управление.

Последвайте канала на

Десислава Станева
512 1

Коментари 1

Добави коментар
Мен

2012.06.25 | 23:49

1
Не мога да разбера този наш външен министър - дебил ли е или е поръчков ? Подкрепяли усилията за демократично развитие на Египет... А той знае ли, че новоизбраният им президент Мохамед Морси е от Мюсюлмански Братя ? Може ли да си такъв глупак бе, Младенов ? На майка ти в путката да го сложа... Какво ? Умряла е ? Ами изрови я бе !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини