Римейк на "Спасители на плажа" иска Джъстин Тимбърлейк в екипа си

  • 22 юни 2012 11:40

  • 1065
  • 0
Римейк на "Спасители на плажа" иска Джъстин Тимбърлейк в екипа си
©

Продуценти от компанията "Парамаунт" са предложили на Джъстин Тимбърлейк главна роля в пълнометражен римейк на популярния през 90-те сериал "Спасители на плажа", съобщи "Дневник", позовавайки се на сайта Twitch Film.

Ако приеме, музикантът и актьор ще се превъплъти в ролята на бивш плувец, чиято кариера запада след участие на Олимпийските игри. След като всички възможности за завръщане към бляскава спортна кариера се провалят, той става спасител.

Въпреки че покрай успеха на сериала излизат няколко телевизионни филми, това ще бъде първият, който ще е предназначен за големия екран.

Сайтът IndieWire припомня, че идеята за цялостен филм датира още от края на поредицата през 1999 г., а през миналата година един от продуцентите казва, че Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън отново ще влязат в ролите си.

Голяма част от сайтовете и блоговете за кино се отнасят скептично към идеята на продуцентите да направят от Тимбърлейк нов Дейвид Хаселхоф, тъй като кариерата му в киното се развива изключително успешно и вероятно той няма да приеме участие в подобен тип филм. Той направи запомняща се роля в номинирания за "Оскар" "Социалната мрежа" на Дейвид Финчър, а в момента работи по два филма – "Trouble With The Curve", където ще си партнира с идола Клинт Ийстууд, и новата продукция на братя Коен "Inside Llewyn Davis".

Последвайте канала на

1065 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини