Киро Скалата до уши влюбен в източна принцеса

  • 18 юни 2011 10:44

  • 5081
  • 2
Киро Скалата до уши влюбен в източна принцеса
© булфото

Нейната баба е внучка на покоен сирйски крал.

Любовта им е като в приказка от 1001 нощ. Още щом я съзира в културистът се влюбва в нея. Не могъл да я забрави и в продължение на месеци я търси под дъров и камък, без да знае нищо за нея. Нито коя е, нито откъде е. Разпитвал наляво и надясно и описвал само външността и. Дори изпратил хора да дежурят пред ресторанта. Случайно попаднал на приятелка, която я познавала. В момента на откриването на следата, Лина се оказала в съседно кафене в компанията на майка си.

Киро се представил като джентълмен и поздравил майката, като добавил, че има много красива дъщеря, споделят от kliuki.bg. След което помолил дамата да му разреши да покани щерка и на среща. След това заминал за София и като се върнал, се срещнали. Първата им среща продължила 20 дни.
Във връзката им се появили перипетии. Докато двамата пътешествали, майка и се уплашила да не би Киро да е отвлякъл дъщеря и. Дори ходила на врачка да разбере какво става. Освен това семейството е шпионирало няколко месеца Скалата и като че се уверило във верността на мускулестия мъжага към дъщеря им.
Бащата на Лина, наследникът на крал Бебърс, обаче не давал чедото си на друговерец.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5081 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Kircho

2014.10.15 | 14:29

2
К'ви са тия тотални глупости
oli mali

2014.10.15 | 14:29

1
hahahahhah

Добави коментар

Водещи новини