Марчело Джотолов: Ще внимавам вече кога падам

  • 21 юни 2012 08:01

  • 2023
  • 1
Марчело Джотолов: Ще внимавам вече кога падам
©

Не съм гледал интервюто на д-р Бойко Тошев, но четох вестниците и за мен стана много странно как може да се използва моето име за спекулации и за уронване на престижа на едно цяло съсловие, каза в интервю за Нова телевизия Марчело Джотолов.

Той уточни, че според медиите, д-р Тошев е бил шеф на Първа травматология, но той лично не го е виждал. "Не съм го виждал. Явно не е идвал на визитации и не си е вършил работата", каза Джотолов. Той показа и снимка от Пирогов, която е направен от мобилен телефон и на която се вижда болничната стая.

Марчело Джотолов обеща с усмивка от ефира на телевизията, че вече ще внимава кога пада.

Той разказа, че на него са му направили безкръвна операция, за която се лежи четири дена в болницата и той е бил хоспитализиран от 1 март до 4 март 2012 година.

"Не знам от какво е породено това болно любопитство към знаковите дела. Очевидно е, че нашето общество от друго не се интересува", каза Джотолов. Той поясни, че делото "Октопод" се намира в много начална фаза. По думите му, е несериозно да се мисли, че той би искал да се измъкне от съдебен процес в толкова ранен стадий.

Джотолов коментира и Пламен Устинов и неговите показания. Той поясни, че за първи път е видял този човек в съдебната зала. Джотолов заяви, че не знае дали показанията на Устинов са истина и припомни, че те са дадени под клетва.

Марчело Джотолов разкри, че докато е бил една година в ареста е имало опити за разговори с него, както и нерегламентирани срещи с определени хора, които са искали от него той да свидетелства срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и Антон Петров. Джотолов поясни, че обикновено има два вида предложения  при такива нерегламентирани срещи - тояга и морков. Той сподели, че при него първо е бил предложен моркова, а после тоягата. По думите му, е имало предложения той да стане защитен свидетел.  На въпрос защо той е отказал, Джотолов каза, че като си легнеш с подобно нещо, ти боде възглавницата и не може да спиш спокойно заради лъжите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2023 1

Коментари 1

Добави коментар
осведомен

2012.06.22 | 10:30

1
Нито една операция, кръвна или безкръвна не се прави без ПРЕДВАРИТЕЛНИ да се направят ренгенова и NMR снимка на коляното. Понеже NMR са скъпи пзрво ЗАДЗЛЖИТЕЛНО се прави ренгенова снимка. Е, има ли такава снимка и какво има на нея, кога е направена (дата)/ това са взпросите, които ще отговорят дали "момчето" е падал или не и дали има интервенция без нужда само заради тапията. Лесно, точно и беъ много увъртания

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини