Фандъкова за кучетата: Не можем да губим повече време в процедури

  • 17 юни 2012 13:23

  • 4192
  • 26
Фандъкова за кучетата: Не можем да губим повече време в процедури
©

Столичният кмет Йорданка Фандъкова изказа своите съболезнования към семейството на починалия 88-годишен мъж, който беше нахапан от кучета.

„Във Владая следващата седмица започва изграждането на моста, който падна вследствие на земетресението и сериозните валежи от дъжд. Това се случва, благодарение на факта, че преди това сме предприели мерки да проектираме и планираме и да можем само да строим в момента.

За съжаление обаче, всички тези наши постижения остават настрани, когато става дума за това, че благодарение на нерешен толкова години проблем – най-сериозният проблем на града, този с бездомните кучета, един възрастен мъж си отиде”, каза кметът при проверка на дейността по реконструкцията на надлез "Надежда". Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска заяви категорично, че не може да се примири с това, че заради нерешен проблем в града си отиват хора. „Не можем да губим повече време в процедури”, каза тя.

„Свикала съм оперативния щаб на колегите, които работят по тази тема и ще искам ускоряване на процедурата”, заяви кметът.

Последвайте канала на

4192 26

Коментари 26

Добави коментар
antisodom

2012.06.18 | 22:33

26
Ubii ku4e, spasi 4ove6ki jivot ! Sadebno presledvane i strogi prisadi za vsi4ki zombita sodomiti, za6titnizi na glutnizite teroristi ubiizi ! Te sa vinovnizite za sa6testvuvaneto im !

2012.06.18 | 22:33

25
Кокали накиснати в антифриз и два екипа да ги меткат в камионетки . Хората спят пред детските градини да си запишат децата те приюти за кучета ще строят.
инжито

2012.06.18 | 22:32

24
Е аз си тровя песове редовно, защото ми писна от постоянните атаки на уличните кучета и бездействието на всички и така. Ще слушам ли лигльовците защитаващи хапещите убийци, НЕЕЕ . Всеки сам решава как да подходи към проблема и дали ще помогне в неговото разрешаване или ще хленчи като мастия и ще чака някой друг да свърши работата.
gestapo

2012.06.18 | 22:32

23
На всичките льже обичащи кучета хора Вие сте с психични отклонения.Никога не е имало дьржава етнос племе или общество преди хилюди години през спредновековието,нито пьк сега когато жживота на животното е по важен от този на човекал.Който обича животните си ги взема в кьщи,защо не вдигате толкова врява за други животни скални орли гризачие соколи и прочие които са на ишзчезване ами лаете само за помиярите-защото е модерно нали и там падат пари мрьсни паразити сте вие който приравнявате кучетатая с хората.

2012.06.18 | 22:31

21
Ей, Napalm! Страхливец такъв. Умри на секундата бе, помяр мършав! Кучетата не го правят умишлено, а ти го правиш с умисъл! Ще ти дам аз на теб една верига! Една висша и една нисша! Ти си в средата бе, смотан! А аз съм по-голям от теб! Ако имах с какво и начин да ти затворя плювалника, твоите щяха да оплакват сега твоя гроб, нещастник! Ти ли си най-големия бе? Ела да ти света маслото бе, духльо!
Napalm

2012.06.18 | 22:31

22
С педали и тъпи същества нямам за какво да говоря.Ти да не разговаряш с кучетат че да знаеш нарочно или без да искат го правят бе гения?А страхливец дали съм може да провериш отворко без покритие,ако ти стиска разбира се смотан!!!Аман от боклуци и педали по тая земя. ПП внимавай какво си пожелаваш че може и да го получиш надувко.Нищо че Коледа е дабече и не стават чудеса!!!

2012.06.18 | 10:11

14
Софиянцииии почвайте да тепате помиярската сган ние в нашия град истребихме всички до крак и сега сме си добре няма едно останаха само домашните които са си вързани по домовете а вия чакайте Фандъкова да ви опраа.

2012.06.18 | 22:31

20
"софиянцииии" хаха Бай Ганьоооо Бай Ганьооооо връщай се на къра откъдето си изпълзял и си стой там! Ние в София сме си добре, много повече хора убиват и ограбват други хора в нашата прелестна държава всеки ден отколкото кучета и котки. 95% от кучетата без дом изглеждат точно като тези от снимката, просто си лежат в едно кътче по цял ден и никой с нищо не обезпокояват. По централните софийските улици можеш всеки ден да видиш туристи от цял свят, ако почнат да виждат мъртви животни под път и над път дали ще дойдат пак и ще ни споменават с хубаво в европейското семейство, за което твърдим, че сме достойни? Затова Бай Ганьо си стой на село, дръж здраво мотиката и не пипай клавиатурата! Не е за такива като тебе! Нищо чудно, че ни заливате града ден през ден и се молите да ни бъдете слугинчета, селяци прости! София има проблем с такива като вас, а не с кучета и котета, идвате тука бездомни, гладни и гнусни готови на всичко за 5лв.
СКОРО ЩЕ ВИ НАТИРИМ С ПО ЕДНА ТОЯГА

2012.06.17 | 21:47

4
Софиянци хайде да започнем първо с Фандъкова !
Zillertaler Türkenjäger

2012.06.18 | 10:15

19
Кур за псетата
Napalm

2012.06.18 | 10:10

10
Всяко мършаво бездомно свободно шляещо се помиярче трябва веднага да се утрепва само така ще се реши проблема с най малко сили и средства.Майната им на всички лигави природо защитни и не знам си какви организации.Човека е най висшето същество в системата(поне за сега)и не може при толкова ухапвания и последваща смърт на хора кучетата да бъдат издигани на пиедестал.Не мразя животните но....при положение че си отиват човешки същества само смърт за бездомните кучета!!!

2012.06.18 | 10:13

18
Като те слушам си много ам мноооого далече от "най-висшето същество в системата". Като доста долно и тъпо същество звучиш така някак на балканско същество биеш дето на всякъде в цивилизования свят ги подритват и считат за измет.

2012.06.18 | 10:12

17
Ами ти горзно, смръдливо, мършаво, свободно шляещо се помиярче тогава що си още тука бе? Време е да те разпорим от гъза до устата и да ре одерем жив. Аз бих го направил без пари ей така за удоволствието да те гледам как се гърчиш :)
Сириус

2012.06.18 | 10:12

16
Кой си ти,че даваш такива абсурдни мнения и диагнози на хората.Проблема не е в тях,нито в кучетата,а в държавата и такива с мислене като твоето винаги осъждащо и крепящо се на емоции,без грам разсъдък.
ANTI

2012.06.18 | 10:12

15
Ефтаназия му е майката на проблема със бездомните мучеата и затвор за тези които първо ги прогонват на улицата от домовете си и после ги хранят разни откачалки със проблеми във общуването със хората или със психически проблеми изритани от психиатриите защото здравната ни система вечно е в криза и някой я цеди постоянно .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини