Дрейк и Крис Браун се сбиха

  • 15 юни 2012 15:00

  • 2156
  • 0
Дрейк и Крис Браун се сбиха
© Getty Images

Нюйоркската полиция разследва свада в нощен клуб, в която са участвали хип-хоп звездите Крис Браун и Дрейк, съобщи bTV, позовавайки се на Асошиейтед прес и Ройтерс.

При свадата в клуба W.I.P. е имало петима ранени. Хора от обкръжението на звездите са хвърляли бутилки един по друг. Нараняванията обаче са малки.

Нито един от двамата изпълнители не е бил на мястото, когато е пристигнала полицията. И двамата обаче не отричат да са били в клуба. Но Дрейк настоява, че въобще не е участвал в мелето, твърдейки, че е бил на път към изхода, когато се разразил скандалът.

Крис Браун е бил по-близо до екшъна. Той пусна своя снимка с порязана брадичка в социалната мрежа Twitter, но бързо я изтегли, както и други послания за боя.

Не е ясна каква е причината за скандала, но според информация на TMZ рапърът Meek Mill е ударил Крис Браун с бутилка, което е дало старт на всичко.

Свидетел разказа на полицията, че двама души са се приближили до масата на Браун и са го попитали дали има проблем с Дрейк. Той отговорил, че няма. По-късно, когато бившият на Риана си тръгвал от клуба, петима мъже блокирали пътя му на дансинга, започнали да си свалят ризите и да крещят. След това започнали да летят бутилки.

Браун вече е дал показания, а Дрейк, който е имал участие същата вечер, ще го направи в по-удобно време.

Последвайте канала на

2156 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини