Майката на Мирослава: Убийството на дъщеря ми е поръчково

  • 09 юни 2012 18:44

  • 3131
  • 2
Майката на Мирослава: Убийството на дъщеря ми е поръчково
© Булфото

Майката на убитата в Перник Мирослава Николова - Емилия обяви в "Карбовски: Директно" по Нова телевизия, че убийците на дъщеря й са поне 4-5 души.

Дъщеря ми е поръчана, прокуратурата трябва да разкрие и поръчителите, и извършителите, заяви Емилия.  За мен Заека не е бил сам, има поне още 2-3 души, общо са били поне 4 или 5 човека. За мен това е поръчково убийство, добави тя.

След като беше отвлечена Мирослава Николова беше намерена през януари убита в покрайнните на Перник, а при обиск в дома му Стойчо, обвинен за убийството, се застреля със законно притежаван пистолет.

Притеснявам се, че както за Стойчо казват, че се е самоубил, така ще се самоубие и Марио, каза майката на Мирослава в студиото. Според нея Стойчо - Чочо е знаел кои са извършителите на убийството на дъщеря й, а и Марио сега знае и трябва да говори.

Майката на обвинения Марио Любенов, известен с прякора Заека, Елка Георгиева, заяви пред Мартин Карбовски, че също се притеснява за живота на сина си. Тя също имала съмнения да не го "самоубият". През 2009 г имаше едно нападение и започна да страда от мания за преследване, разказа тя случката около Марио. От тогава има диагноза шизофрения, заради която получава пенсия от 3 години. Не вярвам, че Чочо се самоуби. Но има комисии, нега да го докажат. Аз смятам, че не е самоубийство. Сега се страхувам от действията на лицата за живота на моя син. Версията, че Марио и Чочо са само убийците ме притесняват, страх ме е за живота на детето ми, каза.

Когато са го арестували на 11 януари, са го взели в 10 ч от болницата "Св. Наум", цяла нощ са го принуждавали да направи признания. Но той е невинен, той не е участник в това, в което е обвинен, убедена е Елка. Смятам, че отношението на прокуратурата е тенденциозно към Марио, каза тя. Той не е способен да направи такова нещо, няма мотив, подчерта майката.

Тя подчерта, че според нея след като не търсят друга версия, други хора биват прикривани. Съмнявам се, че става дума за много високи нива. Навсякъде, където се пише Марио, мисля че става дума за трето лице, което се прикрива. Искам истината да излезе - да открият убиеца, но искам да кажа, че моят син не е убиец, отсече Георгиева.

И майката на убитата Мирослава заяви, че за нея е странно, че Чочо, който се оказа сътрудник на ГДБОП в Перник, е посегнал на живота си. След като работи за тях, защо да се самоубива, попита тя. Затова било  опасението й, че и Марио ще се самоубие.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3131 2

Коментари 2

Добави коментар
miiiiiiini

2012.06.10 | 23:10

2
Жалко за момичето........Но майка му е ненормална!!!
nsbop

2012.06.10 | 23:10

1
А и аз да ви кажа,Стойчо не се самоуби,а го самоубиха бобаджиите!!!

Добави коментар

Водещи новини