Гледат мерките за неотклонение на четирима от бандата на Таки

  • 04 юни 2012 16:14

  • 1171
  • 1
Гледат мерките за неотклонение на четирима от бандата на Таки
©

Състав на Софийски градски съд ще гледа днес мерките за неотклонение на Антон Калчев, Кирил Киров, Кирил Муртов и Камен Балбузанов, съобщиха от пресцентъра на съда.

Четиримата задържани са сочени за част от групата на Христофорос Аманатидис-Таки. Те бяха задържани при операция на ГДБОП на 1 юни 2012 г. На територията на Бургас е заловен 29-годишният Кирил Киров по прякор Кирчо Руския. За него е установено, че е организирал наркотрафика в нощни заведения на територията на Слънчев бряг и в столицата, събирал и отчитал парите от продажбата им. В София са задържани други трима Камен Балбузанов на 35 години по прякор Куката заемал високо ниво в йерархията на групата. За връстника му - Кирил Муртов на 35 години, е установено, че е отговарял за съхранението на наркотиците, които групата е разпространявала на територията на ж.к. „Младост” в София. Третият задържан - Антон Калчев на 37 години - Тони Застраховката, се е занимавал с наркоразпространение. При претърсванията на адресите им са иззети множество мобилни телефони, сим карти, документи, фалшиви банкноти, лаптопи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1171 1

Коментари 1

Добави коментар
ОГИТО 4ЕРПИ КУРВИ ЯЖТЕ ПИИТЕ

2012.06.06 | 07:30

1
КИРИЛ МУРТОВ ЖИВЕЕ В МЛАДОСТ3 ДО ДАРВЕНОТО КАФЕНЕ ДА ВИ ПУСНА МАЛКО ИНФОРМАЦИА ХАХАХААХХАХА ВСИ4КИ ГО ПОЗНАВАТ ТОЗИ БАГАБОНТИН АМА НАИСТИНА ЛИ СЕЕ ЗАНИМАВАЛ С ДРОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини