Гриша Ганчев възмутен: Да сте ме чули да казвам, че ще продавам бизнеса си?

  • 01 юни 2012 07:18

  • 4880
  • 3
Гриша Ганчев възмутен: Да сте ме чули да казвам, че ще продавам бизнеса си?
© Булфото

Бизнесменът Гриша Ганчев отрече категорично да е заявявал, че ще разпродава бизнеса си, пише Стандарт".

Припомняме ви, че вчера пред Дарик Ганчев заяви, че до една година смята да се оттегли от бизнеса си. Пред вестник "Стандарт" обаче бизнесменът е заявил: "Да сте ме чули да го казвам. Защо не извадят запис. Поредна постановка".

Ганчев е известен любител на финтовете в бизнеса и в спорта, коментираха негови приближени. Според Гришата заплахата му към данъчен номер 1 е манипулация.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4880 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.06.04 | 01:29

3
Какъв бизнесмен е Ганчев? Може ли да обясни по какъв начин е стигнал до тук? Как става така, че спортисти се оказват ''бизнесмени''? Специално за тоя още като го види човек и му става ясно, че е само една маша в ръцете на големите играчи скрити от погледите на хората и което е най-важно от правосъдието. Ганчев не може дори да говори правилно, камо ли бизнес да върти. Но след като комунистите оставиха такива като Ганчев да им перат парите ще им гледат резилите тепърва. Той не бил казал... Ами ти не знаеш какво да кажеш бе Гришко! Ти чакаш инструкции, галфон със самочувствие!
мире

2012.06.02 | 01:20

1
Така си мааш!
Веско

2012.06.04 | 01:28

2
Гриша Ганчев е гущер който се опитва да си откъсне опашката, но бандита си остава бандит. Червената мафия му даде да управлява всички захарни заводи и той държи монопола върху цените!

Добави коментар

Водещи новини