Внук уби 82 - годишната си баба

  • 27 май 2012 09:18

  • 1633
  • 0
Внук уби 82 - годишната си баба
©

82-годишна жена е намерена мъртва в дома си в Горна Оряховица. 

За убийството е задържан 27-годишният й внук, съобщиха от ОД на МВР - Велико Търново.

За броени часове криминалисти от РУП – Горна Оряховица и ОДМВР – Велико Търново разкриха извършителя на убийството на 82-годишна жена. Вчера, около 08,55 ч. на тел. 112 е получен сигнал за починала жена в жилище в железничарския град. На мястото незабавно е изпратена дежурна оперативна група от РУП – Горна Оряховица и съдебен лекар.

При първоначалния оглед са открити следи от насилствена смърт. Трупът е откаран за аутопсия във великотърновската болница. Резултатите от нея показали, че жената е била удушена, констатирани са и други травми и кръвонасядания по тялото. По случая в РУП – Горна Оряховица е образувано досъдебно производство. Само за няколко часа след проведени множество процесуални действия под ръководството на Окръжна прокуратура – Велико Търново разследващите стигат до извършителя на престъплението – внукът на починалата, с когото живеели в едно жилище.

Мотивът за престъплението е скандал между двамата, довел до фаталния край. Още вчера 27-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем, прави пълни самопризнания. Проведен е и следствен експеримент с негово участие. Задържан е за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1633 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини