Бизнесът в Аржентина продължава да се развива благодарение на гейовете

  • 26 май 2012 18:34

  • 1706
  • 0
Бизнесът в Аржентина продължава да се развива благодарение на гейовете
©

През 2010 г. Буенос Айрес стана първият град в Латинска Америка, който узакони еднополовите бракове.

Благодарение на факта, че са необезпокоявани в града, много гей двойки ходят на почивка именно там, съобщава Tourism-review.com.

Аржентинската столица се състои от 48 квартала, няколко от които могат да се похваля с хотели, барове, клубове и ресторанти за хомосексуални двойки. Не е учудващо, че всичко това се намира в близост до историческите забележителности на града.

Благодарение на множеството посещения от гейове, местният бизнес продължава да се развива, пише inews. Той залага на продажбата на розови тениски, модни дънки, както и на фризьорски салони, в които посетителите си правят стилни прически.

Това, което привлича еднополовите двойки най-много, е фактът, че могат да ходят за ръце съвсем спокойно, без излишни притеснения. Ето защо между 15 и 20% от международните посетители на Аржентина са именно хомосексуални. Самият град се е погрижил този род туризъм да е официално признат.

Спокойствието на двойките е напълно гарантирано, тъй като те могат да отидат на специални плажове, създадени само за тях, дори да закусват, обядват и вечерят в определени за тях заведения.

Буенос Айрес привлича посетителите си и с множеството възможности за пазаруване, както и с безбройните забавления, които предлага на своите гости.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1706 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини