Пиян каруцар заряза ранения си кон след катастрофа

  • 25 май 2012 10:51

  • 2670
  • 2
Пиян каруцар заряза ранения си кон след катастрофа
©

Пиян каруцар изостави ранения си кон и каруцата след катастрофа с лек автомобил. Шофьорът на лекия автомобил също е избягал от мястото на произшествието, съобщават от Областната дирекция на МВР в Сливен.

На 24 май в 23,29 ч. в сливенската полиция е получен сигнал за настъпило пътно-транспортно произшествие между селата Чинтулово и Гавраилово. При пристигане на мястото екипите открили легнал в канавката ранен кон и каруца до него. Дежурната оперативна група установила, че е станала катастрофа между каруцата и неизвестен лек автомобил.

И двамата водачи са напуснали мястото на произшествието. Каруцарят по-късно е открит в село Чинтулово Той е на 43 години, от село Селиминово и нямал никакви наранявания от катастрофата. При извършената проба за алкохол уредът е отчел 2,06 промила.

Последвайте канала на

Novini.bg
2670 2

Коментари 2

Добави коментар
...

2012.05.26 | 00:19

2
"При извършената проба за алкохол уредът е отчел 2,06 промила." А сега дали ще се осъди циганина? Защото няма ГО, няма винетка а за разбитата му каручка да не говорим какво изобщо прави на пътя... Той е бил доказано пиян и със скапаната си каруца е участник в движението. Не това което сте написали е новина - новина щеше да е ако всичко което аз написах го напишете вие и отдолу пише ОСЪДЕН по бързата процедура. Книжка няма, но има какво да му се вземе. Да му се вземе каруцата и да се сложи забрана за 2 години да не кара каруца. При установено нарушение (управляване на превозно средство с животинска тяга) в рамките на тези 2 години - затвор и точка по въпроса. Стига са ги изкарвали невинни тия цигани с каруците. Напротив, много са виновни. Нито светлини има по умрелите им каруци, нито нищо. А са и пияни... Закон трябва да има и за тях.

2012.05.25 | 22:14

1
''Комичното е, че и шофьорът на автомобила е избягал" - така казано аз разбирам, че шофьорът е избягал без автомобила, ако е така наистина е комично.

Добави коментар

Водещи новини