Игнатов за отложените матури: Това е прецедент

  • 23 май 2012 08:53

  • 1651
  • 1
Игнатов за отложените матури: Това е прецедент
©

До късно вечерта водехме много тежки разгорови с министър-председателя. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия министърът на образованието Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко, като коментира решението за отлагането на матурите на седмокласниците в Пернишко.

Аз защитавах образователната система, премиерът защитаваше хората. Наистина тежки разговори водихме, докато стигнахме до това решение къщо снощи, каза Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко. Това е прецедент, аз не знам някъде по света, където се провежда национален изпит, да се е взело такова решение, каза Игнатов.

Вчера обиколихме Перник, сградите на училищата и преценихме, че няма как да бъдат проведени матурите, уточни той. „Човешкото, нормалното решение беше това".

Екипът на Министерството на образованието цяла нощ е бил в Перник, където са видели че и самите хора в града нямат психическа нагласа да се върнат в домовете си.

В цялата пернишка област има прогноза, че трусовете ще затихнат, хората ще се успокоят, изпитът ще се проведе на 29 май, каза Игнатов.

Последвайте канала на

1651 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.05.23 | 13:08

1
И ТИ СИ ПОРЕДНАТА БЕЗГЛАСНА "КАЛИНКА" НА МУТРАТА.БЕЗГЛАСНА БУКВА НА КВАДРАТ.

Добави коментар

Водещи новини