Свещеници нападнаха гейпарада в Грузия

  • 18 май 2012 10:04

  • 1507
  • 3
Свещеници нападнаха гейпарада в Грузия
©

Християнски активисти водени от православни свещеници вчера в Тбилиси попречиха на гей-активисти да организират свой парад, съобщава "Вести 24". Според очевидци, хомофобите са започнали да удрят гейовете и да късат техните плакати.

Медиите съобщават, че вчера около 20 грузински хомосексуалисти са се опитали да проведат "разходка" из улиците на столицата на страната носейки знамена с цветовете на дъгата и плакати на които пишело "Спрете хомофобията".

"Тук има голяма дискриминация и ние искаме да покажем, че хомосексуалността не е заплаха за обществото", заявява Ана Белоброва, една от участничките в похода.

Но група православни свещеници и техните привърженици направиха импровизиран кордон, за да спрат похода преди той да стигне до грузинския парламент.

Православните фундаменталисти крещяха: Как можете да правите такава работа по улиците, където има деца? Това не трябва да се допуска", твърдял един от свещениците.

Последвайте канала на

1507 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
азо

2013.05.26 | 12:10

3
"Православните фундаменталисти" - !!!??? Не може ли на извратеняците да им викаме - хомосексуални фундаменталисти или фанатици?
България над педераслъка

2013.05.26 | 12:10

2
Браво на Грузинците! Не цепят басма на педалите. Не съм хомофоб и не ги мисля ежедневно, ама те само си завират педерастлъка в лицата ни и по филмите, и по улиците, и по Интернет - много е досадно.
Дедо Йоцо

2013.05.26 | 12:09

1
Това е заложено у тези гнусни, сбъркани създания-те търсят конфликт, за да успокоят съвестите си, че са дискриминирани, а всъщност самите те усещат извратеността си подсъзнателно и дискриминират нормалните, като им налагат да гледат извратените шествия по улиците! Ако има нетолерантни, това са сбърканяците, не нормалните хора, които проявяват естествена реакция срещу педалската агресия на открито! Като си вършат гнусотиите тайно, кой им пречи да го правят? Некой преследва ли ги по домовете им? Не! Тогава защо парадират по улиците с противоестественото си поведение? Явно, защото собствените им съвести крещят и се гнусят...

Добави коментар

Водещи новини