Премиерите на Катар и Турция идват на посещение у нас

  • 16 май 2012 12:38

  • 1742
  • 5
Премиерите на Катар и Турция идват на посещение у нас
©

На двудневно посещение в България на 17 май пристига катарският премиер и министър на външните работи шейх Хамад бин Джасим Ал-Тани, съобщиха от правителствената информационна служба.

По време на визитата той ще се срещне в София с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Двамата ще разговарят „на четири очи”, след това делегациите ще проведат съвместно заседание. Предвижда се в присъствието на премиерите на България и на Катар да бъдат подписани двустранни документи в областта на културата, земеделието, здравеопазването. След това двамата министър-председатели ще дадат пресконференция.

На 18 май (петък) във Варна пристига министър-председателят на Турция Реджеп Тайип Ердоган. В резиденция „Евксиноград” ще се проведе тристранна среща между премиерите на България, Катар и Турция. След разговорите са предвидени изявления за медиите.
В състава на официалната българска делегация са включени министрите Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1742 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.05.18 | 14:52

5
Туркия ке падне

2012.05.18 | 13:45

4
Защо идват на посещение само премиери на ниско цивилизовани държави в България,Европа май би шута на горилата Борисов

2012.05.17 | 01:08

1
А в МС са доставени огромни количества вазелин ! Преди много години попаднах на едни материали , план на ЦРУ за ислямизация на Балканите " Ислямския нож в сърцето на Европа" . Пишеше се основно за Балканите - разчленението на Югославия , Босна и Херцеговина , Косово , Македония и Южна България . Като умишлено или не , Южна България беше наричана постоянно Източна Румелия . Тогава се смях и си виках че това е невъзможно , че е пропаганда и фантасмагории , но с годините все по-често започвам да се сещам какво съм прочел тогава .

2012.05.18 | 13:45

3
България да се махне от нато.Да си върнем обратно балистичните ракети.Да се направи втори възродителен процес.Всички политици,който са работили против България да се обесят заедно с олигарски и мутри.

2012.05.17 | 01:09

2
смърт за герб тези мутри от герб работят против България.Дори бсп толкова много срещу страната ни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини