Варненски зам.-кмет отнесе юмрук в лицето

  • 15 май 2012 14:49

  • 2704
  • 2
Варненски зам.-кмет отнесе юмрук в лицето
©

Зам.-кметът на район "Одесос" във Варна Атанас Христов е бил нападнат днес сутринта на кръстовището пред сградата на кметството. Мъж го ударил с юмрук в лицето, а до него жена му крещяла по адрес на Христов, разказаха очевидци на сутрешния екшън, пише "Стандарт".

Според свидетелите на скандала съпрузите, които устроили капан на зам.-кмета, са около 30-годишни. На място веднага пристигнала полиция, но нападателят не е задържан. Той и Христов са били разпитвани в полицията. Зам.-кметът си извадил медицинско удостоверение - едното му око било с голяма подутина, разказват негови служители. Христов днес не дойде на работа.

Нападението върху него има предистория. Предната вечер в близост до фризьорски салон, където отишъл да се подстригва, имало спряно колело, което пречело на движението, според информация на полицейски източници. Зам.-кметът направил забележка на дамата с велосипеда, а тя му отговорила с тлъста псувня.

"Христов не е отговорил на удара и това му прави чест. Като достатъчно едър мъж той може да се справи в подобна ситуация", коментира кметът на "Одесос" Георги Недев. Той беше категоричен, че неговият заместник не е удрял жена.

Атанас Христов е на 50 години, той беше кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ на последните местни избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2704 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.05.16 | 08:04

2
Възпитавайте си тъпите домашни курви, да не ядат бой и те и вие.

2012.05.16 | 08:04

1
ЖЕНА КОЯТО ПСУВА ПО УЛИЦИТЕ Е ПРОСТА КУРВА.

Добави коментар

Водещи новини