Окошариха трима 15-годишни рецидивисти

  • 11 май 2012 14:16

  • 864
  • 0
Окошариха трима 15-годишни рецидивисти
©

Трима 15-годишни, при това вече рецидивисти, са задържани от ботевградските криминалисти. В сряда около полунощ жителка на Ботевград отивала за нощна смяна, когато на ул. “Александър Батенберг” близо до основно училище била застигната от младежите.

В момента на разминаването единият издърпал дамската й чанта и изчезнали. В хода на незабавно предприетите действия криминалистите скоро влезли в следите им, а зад изоставена сграда на пл. “Дико Илиев” била открита и дамската чанта, от която липсвали единствено наличните 11 лева. И тримата, които са добре известни със системните си кражби, са редовни посетители на полицейския арест, въпреки крехката си възраст двама от тях вече са с условни присъди, а третият с “пробация”.

Когато били доведени в районното управление за изясняване и документиране на случая се оказало, че същия ден, но рано сутринта те разбили предното дясно стъкло на такси и отмъкнали CD- DVD, а за финал свили и табелката на таксито. Инкриминираните вещи са намерени и иззети. Маловръстните остават в полицейския арест за срок до 24 часа.

Последвайте канала на

Novini.bg
864 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини