Петър Бакърджиев заби бивша Мис България

  • 11 май 2012 10:17

  • 7641
  • 5
Петър Бакърджиев заби бивша Мис България
©

Странно изглеждащият спортен журналист Петър Бакърджиев дели апартамент с бившата Мис България Гергана Гунчева. Блондинката, която също се опитва да се наложи като спортен журналист свила любовно гнезденце с водещия от БТВ в кв. Лозенец, разкрива в. Уикенд.

Чувствата между двамата избухнали по време на командировка на спортно събитие. До преди една година Гунчева официално излизаше със специалист по мениджмънт и бизнес администрация на име Андрей. Двамата дори бяха обявили, че ще се женят, но раздялата им изпревари венчавката.

Петър Бакърджиев вече е забравил връзката си със своята колежка от БТВ Виктория Петрова. Синеоката варненка омая Бакърджиев, а двамата изживяха мимолетен романс. Връзката им дойде в момент, в който спортният журналист се раздели с учническата си любов от Търговище, а Виктория Петрова окончателно скъса с оператора Добромир Иванов.

Последвайте канала на

Novini.bg
7641 5

Коментари 5

Добави коментар
джони фелациото

2013.05.11 | 22:53

5
нито знам кой е тоя,нито коя е тая,нито пък ме интересува,затова няма да прочета статията,а вместо това ще си почеша ташунките и ще споделя впечатленията си :))))))))))))))))
Батко

2013.02.06 | 05:27

4
Мили мои автори на текстове, с най-добри чувства и с пожелание за професионално развитие, ще ви посоча една малка подбробност, която научих още в гимназията, а тя е: бивш президент и бишва мис НЯМА! Най-често се посочва периода на управление на президента и годината, през която красивото момиче е получила титлата. И един бонус от мен - много ваши колеги, дошли от дълбоката провинция, тровят слуха на разбирачите с "при закрити вратИ", искайки да кажат непонятното за тях и правилно "при закрити вратА". Има и още много уроци от батко, но да не дрзаним публиката с професионални разговори пък и пари струва преподаването.
Ева

2013.02.06 | 05:26

3
Какво им се възхищавате на тези миски.Тази гунчевата е просто една зъбла. После свали дрешките и....за какво да и се възхищавам, че си отваря вратите с вдигнати крака и без гащи? Да си живее живота с когото иска.И този хубавец, може да не и е последен, явно са един дол дренки. Той се утешавал с таз оназ, тя с този онзи, събрали се и какво....дреме ми кои са и какви са. Не са нищо особено, та толкова да го коментираме.
222

2013.02.06 | 05:19

2
Глупаци прости, кои сте вие, че да определяте публично дали някой изглежда странно или не!? Кой знае кой грозен журналист от редакцията ви за пореден път се е насрал...
Наблюдател

2013.02.06 | 05:19

1
А кой си да определяш кой е глупак и кой не? Визията му е малко странна,но това не му пречи да бъде с красиви момичета.Важен е човека,а не външноста

Добави коментар

Водещи новини