Британският педофил влезе в затворническата болница

  • 07 май 2012 13:08

  • 1880
  • 4
Британският педофил влезе в затворническата болница
©

63-годишният британец Пол Ренас, който бе задържан във Велико Търново за блудство с две братчета, е изпратен за лечение в затворническа болница в София. Причината е влошеното здравословно състояние на англичанина, на когото Районният съд в старата столица наложи постоянна мярка задържане под стража. Той обаче обжалва определението пред Окръжен съд.

Делото трябваше да се гледа днес, но заради влизането на Пол Ренас в болница, магистратите го отложиха за 11 май. За следващото заседание съдът ще изиска справка от болницата за здравословното състояние на британския гражданин. По данни на неговия адвокат задържаният има много заболявания като диабет в напреднала форма, високо кръвно налягане и т.н.

Ренъф бе задържан на 28 април в дома си във Велико Търново, заедно с едно от децата. Блудствените действия са извършвани периодично от една година в апартамента на мъжа в Асенова махала, със знанието на родителите на двете момченца. Семейството от ромски произход живее в павликенското село Стамболово. Родителите са безработни и социално слаби и получавали от англичанина пари, храна и други материални придобивки. В замяна двете момченца - на 11 и 12 години, ходели на гости в жилището на Ренъф.

Британецът живее във Велико Търново от две години и има статут на постоянно пребиваващ в България. Осъждан е за подобно престъпление в страната си, където има 5-годишна ефективна присъда за сексуално нападение над дете, от която е излежал три години.

Последвайте канала на

Novini.bg
1880 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
С.

2012.05.09 | 01:21

4
Само да припомня, че подобен сценарий имаше преди няколко години, когато пиян английски младеж беше размазал главата на български сервитьор на Черноморието.
kritika

2012.05.09 | 01:21

3
a kakvo sa tarsili decata v ka6tata mu deeba i gyurite
С.

2012.05.08 | 23:19

2
Чаепийците ще натиснат родното правосъдие и тоя чипонос хубавец ще лежи (а може и да не лежи) присъдата в Родината, където рано или късно ще го помилват, тъй като тук е обвинен несправедливо и всъщност престъплението е извършено от родителите на децата..
ss

2012.05.08 | 23:19

1
мястото му е в затвора да му се радват гейтаците на тоя нещастник!

Добави коментар

Водещи новини