Том Круз ще играе Ван Хелсинг

  • 04 май 2012 15:11

  • 2088
  • 1
Том Круз ще играе Ван Хелсинг
© gettyimages

На Том Круз му предстои да поеме главната роля в заплануваното продължение на мрачното екшън-фентъзи „Ван Хелсинг", съобщи сайтът IMDb.

Наследникът на касовия хит с Хю Джакман ще прехвърли Круз в кожата на убиец на вампири, нещо коренно различно от досегашните му роли, пише 24chasa.bg.

За да са сигурни, че актьорът ще се превъплъти по-добре от предшественика си в този опасен готически свят, продуцентите са наели няколко специалисти, запознати добре с вселената и характеристиките на жанра.

Продължението идва като резултат от двугодишен договор, подписан между студио Universal и сценаристите Алекс Къртцман и Роберто Орчи. Екипът им стои зад заглавията като предстоящия „Стар Трек 2", „Трансформърс" и „Мисията невъзможна 3".

Последвайте канала на

2088 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Песимиста

2012.07.13 | 18:21

1
Хю Джакман се справи много добре със ролята на Ван Хелзинг тоя дребен гном сектант Том Круз направо ще го съсипе героят въобще няма да може да се гледа поне не и от феновете . С цел да привлекат нови зрители често продуцентите във Холивуд правят грешката да сменят актьора във главната роля със някоя флегма като тоя на снимката която ще привлече повече жени и деца към новият филм ала ще накара феновете като мен например сериозно да се замислят дали да си губят времето и парите ( тези които все още ходим на кино ) за да гледаме как се правят пари и как се съсипва поредната фентази или научнофантастична икона .

Добави коментар

Водещи новини