Най-добрата приятелка на Мария отмъкнала мъжа й

  • 03 май 2012 16:43

  • 8175
  • 5
Най-добрата приятелка на Мария отмъкнала мъжа й
©

Мария се озовала в любовен триъгълник с мъжа си и с първата си дружка Никол.

Докато Мария била семейна, мъжът й няколко месеца кръшкал с първата й приятелка Никол. След продължително страдание певицата простила предателството и не таяла лоши чувства нито към бившия си съпруг, нито към доскорошната си приятелка – пише вестник „Уикенд“.

Тази версия за разпада на брака й отдавна се обсъжда във фолк средите. Покрай напредването на бременността на Никол обаче темата отново се превърна в една от най-коментираните в Пловдив. Бившата най-добра приятелка на Мария е в петия месец от бременността си и скоро ще дари с второ дете Митко Андонов. Запознати твърдят, че Мария вече е превъзмогнала предателството и се е отдала изцяло на аферата си с богаташкия наследник Християн Гущеров. Според последните слухове двамата също работят за дете, пише kliuki.bg.

С Никол Мария и Митко се запознали преди години в Града под тепетата, където девойката работела в офис на олигарха Ветко Арабаджиев – допълва изданието. Допаднали си още на първата среща. Никол се превърнала в една от най-близките дружки на Мария и двете често прекарвали времето си заедно. Отварачката даже я канела на семейните си екскурзии в чужбина. Говори се, че Никол придружила семейството и на екскурзията му до Сен Тропе.

Последвайте канала на

8175 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
запозната

2012.05.10 | 16:50

2
вИЕ съвсем изтрещяхте!!!Няма нищо общо с действителността...Мария и Никол първи приятелки....!!????
бозица за тъпа главица

2012.05.10 | 16:50

5
а по дупките бъркали ли са си като си много запозната????

2012.05.10 | 16:50

4
ЖЪЛТА КЛЮКАРСКА ЧАЛГАДЖИЙНИЦА,стана нашата прекрасна държава!!!

2012.05.10 | 16:50

3
боли ме фаро
gaga

2012.05.06 | 17:19

1
Гоуема ноуина-мара пръднала и си оцапала килотите. Курве с подпухнали устни и тъпкач без чувство за естетика и красота-син на комунистически крадец. Трябва със закон да им забранят на такива да имат деца-само уроди ще се пръкнат

Добави коментар

Водещи новини