Джигит преби журналист пред семейството му

  • 02 май 2012 09:24

  • 11882
  • 36
Джигит преби журналист пред семейството му
©

Неизвестен шофьор е пребил журналиста от в. "Дневник" Георги Пауновски на магистрала "Тракия", тъй като му пречел да се движи по аутобана със 180 км/ч. Нападението е станало малко преди разклона за Равно поле пред съпругата и 3-годишното дете на Пауновски.

Пауновски се движел в най-лява лента със 130 км/ч, когато зад него изскочила "Хонда CR-V". "Движеше се поне със 180 км/ч, която яростна присветкаше с фарове. Ускорих още малко и се прибрах в средната лента. В момента, в който хондата ме изпреварваше погледнах към бързака зад волана - мъж на средна възраст, до него се возеше жена. Той яростно жестикулираше. Намалих рязко, за да го оставя да отмине, не исках проблеми, все пак возих сина си, който няма и три години и кротко спеше. Засегнатият "колега" шофьор обаче ме принуди да спра в аварийната лента”, разказва Пауновски.
 
Журналистът останал в колата, когато „засегнатия” шофьор приближил и започнал да псува и да го удря с юмруци. Няколко успях да избегна, други - попаднаха в лицето ми, очилата ми изхвърчаха. "Какво правиш, тук има дете", попитах. "Какво от това, и аз имам", получих отговор и поредният юмрук", разказва Георги Пауновски. След като той успял да вдигне стъклото, биячът се качил на колата си и избягал. В този момент журналистът видял, че от другата страна на магистралата има полицаи. Той отишъл при тях и им разказал с окървавено лице какво се е случило.

"Съобщиха по станцията номера на колата с бияча, успокоиха ме, че ще бъде спрян и ме посъветваха да заведа жалба в Осмо районно", допълва журналистът. Оказало се, че колата е купена от германска автокъща и е била регистрирана на фирма. След инцидента Пауновски е минал и през съдебна медицина. "Установиха, че имам линейна рана в областта на горната устна с дължина 3 см. и червеникаво кръвонасядане. С този документ отидох в полицията, там пуснах сведение за случая и молба до началника за съдействие, разказва още Георги Пауновски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11882 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар
!

2013.09.12 | 23:45

36
Очилати форумски мишки да ви еба майката малоумна на сички тук малки тролове ,до един сте яли бой и за това сега се жалвате горкия човек айде ебете си майката смотана
Евгени Илиев

2012.05.04 | 00:18

16
А майкати какво прави,А??? Че последно я видях на околовръстното заедно със сестра ти.А явно и ти искаш да се присъединиш към тях,ако е така само продължи във тоя дух или кажи къде си,да се видим да се разберем по въпроса за роднините.Я колкото до форумните мишки,явно ти си ял бой и сега избиваш комплекси,а? Такива кисели гъзари като тебе сте ми много смешни,и ти и тоя Кристиян,и разни други пъпчиви отворковци.А колкото до тебе Кристияне пуснах ти покана във Фейсбука ама нещо няма отговор,или нещо си премислил,а??Ако искаш саберете се със тоя отворко и се разберете да се видим някъде,може и други хора да искат да ви поздравят,не ни разочаровайте все пак.
Тервел

2012.05.04 | 00:16

12
Да така е, аз на 15 години в 6 и нещо сутринта на път за училище видях как някакъв " мъж " да крещи на жена си и да я хвърля от колата си. След моя намеса че ще се обадя на полицията ми се нахвърли, но успях да вляза в трамвая и там няколко човека да ме спасят. Хайде кажи ми, кой го е по-срам? Аз че съм бил набит въпреки че съм се опитал да помогна на жената. Или такива като теб които освен да бият жени и деца друго не могат, а веднага щом се появи истински мъж бягате. Ти не си ял бой или защото те е страх да надигнеш глас и само бягаш и се криеш, или защото биеш по-слабите от теб. В 2-та случая сам се показа че не си никакъв мъж. Ти нямаш правото да се наричаш българин...
Мутра

2013.09.12 | 23:45

35
В държава, управлявана от мутри, какво можем да очакваме. Няма никакво значение какво работи човекът - не може да се раздава улично правосъдие. Как така ще караш със 180?
Пламенчо

2013.09.12 | 22:44

34
Шантава работа... Първо, поводът да набиеш човек за такова нещо е глупав - не си струва нито нервите, нито загубата на време. Второ - след като го е направил, джигита сега трябва да си плати. Трето, за шофьор от 12г. съм на мнение, че най- лявата лента е хубаво да се ползва само при изпреварване и веднага прибиране в средната, виждал съм други като тоя да карат най- вляво с ... 60км/ч. Моята кола вдига 220 ( пробвал съм като я купих), но не си позволявам повече от допустимото, за да не си изям хляба. И накрая... попадал съм в подобна ситуация, само че в града - въпросния джигит обаче остана изненадан, че слязох преди да доближи колата :) Оттогава не понасям джигити, те мен - също...
Aida_v

2013.09.12 | 22:43

33
За жалост,това вече е ежедневие.В държава с хлабави закони,всеки бабаит е всесилен...
Любе

2013.09.12 | 22:43

32
Е то оня е спрел за да се бие пък сега реве що оня го е бил, голема утрепка е тоя журналист като незнае да се бие що спира да се бият
Do Кристианчо

2012.05.04 | 00:25

31
Хахах смешко , смешна :) виж са ква крива глава си тръгнал другите да коментира... Кажи сега за кой "очилатко" работи баща ти за 20 лева надник ? :)) Цял живот ще си останеш мишок , най - много охрана да станеш или общ работник в Англия като много други ербапи. Живеем в 21 бе калъф , един такъв мишок като тебе го бяха писали в новините , как се правил на мъЖ обаче "очилаткото" имал пистолет и го пратил на гости при Св.Петър :)) Кажи сега за колко лева ще дойдеш да ми пренесеш тухлите на вилата , за друга работа едва ли ставаш :))
Kiro

2012.05.04 | 00:25

30
ebati prostia selianin e tozi jigit
До човекоподобното наречено Кристиян

2012.05.04 | 00:24

29
Ей малоумнико, ти като имаш 2 грама мозък в главата и си вдигал повече от 2 килограма в живота си да не те прави повече човек от другите, мишоци и тигри има в гората и джунглата, хората живеят в общество където всички са равни и има закони, които се спазват от всички, колкото и да се мисли човек за велик идва момент в който става жалък и хленчи, затова недей да дрънкаш глупости и вместо да вдигаш много килограми вземи прочети нещо и се научи да пишеш правилно на български, глупако
Тото

2012.05.04 | 00:24

28
Кристианчо, ако те сбарам, ше ти направя личицето цялото в мензис бе мършо. Отворко, анала ше ти се влачи по асфалта и ще оставя кървави следи ма курво продрусана. Лапай бе помияр.
deep

2012.05.04 | 00:24

27
Кристианчо като ти гледам тъпоглавата фииономия и пилешките гърдички ти не вдигаш повече от 50-60 моето момиче. И кажи на майка ти да ти смени гардероба в селската кочина да не станеш клиент на колегите ти скоро. Такива като теб най-много обичам да им кривя физиономиите във фитнеса.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини