Преподавател по публична администрация: Ще похарчат куп пари без полза за преместването

  • 02 май 2012 08:56

  • 794
  • 1
Преподавател по публична администрация: Ще похарчат куп пари без полза за преместването
©

Какво искате да постигнете и колко ще ви струва – това е въпросът, който винаги трябва да се поставя. Никой не каза каква е целта, как ще стане, какви ще са последиците за тези, които са заинтересовани от по-добро обслужване. Пак ще се изхарчат куп пари без полза.

Така преподавателят по публична администрация проф. Ставри Ставрев коментира пред БНР намеренията на правителството за преместване на ведомства от София в Пловдив.

"Администрацията в България работи много зле. Парадоксите са много. Всяко правителство се заканва, че ще прави реформа и накрая нищо не прави. Колко време се работи по електронно правителство? Колко пари бяха изхарчени и какви са резултатите? Колко пари бяха усвоени по оперативна програма "Административен капацитет“ . И каква е промяната? Никой никого не слуша в тази страна, ако не е на власт и не е много богат", добави той.

"Административната реформа означава повече и по-качествени услуги. Другото е несериозно", каза още проф. Ставрев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
794 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
D

2012.05.11 | 17:00

1
Не знам дали дори за миг Бойко може да си представи тоталния хаос, който ще настъпи в и без това обърканата ни държава с тези недомислици, кой ще плаща тази огромна цена и мисля, че това вече ще бъде края на ГЕРБ, на който иначе съм привърженик.Но това със сигурност ще ме откаже завинаги от тях.

Добави коментар

Водещи новини