Кола се обърна на магистрала Тракия

  • 27 април 2012 14:17

  • 1170
  • 1
Кола се обърна на магистрала Тракия
©

Нова катастрофа е станала преди минути на автомагистрала „Тракия”, съобщиха за Дарик очевидци. По думите им, инцидентът е на около 30 метра от мястото, където вчера двама души загинаха при друг пътен инцидент.

Според очевидците, на мястото все още няма линейки или полиция, но има автомобил със зелен цвят, който е преобърнат на пътя. От КАТ потвърдиха, че наистна има катастрофа, но без повече подробности, тъй като екипите им пътуват към мястото.

Очаквайте подробности.

Вчера двама души загинаха, а трети бе ранен, без опасност за живота, при тежка катастрофа на автомагистрала „Тракия" край Пловдив. „Тойота Ленд Крузър" с чешка регистрация се е преобърнал извън пътя. Инцидентът се е случил около 12:40 часа на 150-ия км от аутобана. Двама от пътуващите са загинали на място, а третият е откаран в болница, съобщи за Дарик началникът на КАТ "Пътна полиция" Радослав Начев.

Последвайте канала на

1170 1

Коментари 1

Добави коментар
140км.

2012.04.27 | 18:44

1
Разрешиха 140 на магистралата. Не е достатъчно да се строят пътища, трябва да са качествени. Трябва фирмите да не развалят качеството на настилката за сметка на стотиците изгубени животи. Май станаха хиляди.

Добави коментар

Водещи новини