Бойко Борисов: Няма да има вицепремиер, който да отговаря за службите

  • 25 април 2012 14:58

  • 2122
  • 1
Бойко Борисов: Няма да има вицепремиер, който да отговаря за службите
© Булфото

Има абсолютен консенсус по темата за национална сигурност.

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след първото заседание на Консултативния съвет по национална сигурност.

По думите му, е недопустимо след 22 години да няма закон за службите. Борисов заяви, че има консенсус с всички политически сили, че е нужен устройствен закон. Министър-председателят заяви, че очаква този закон да бъде внесен в парламента до края на годината и да бъде приет в този мандат.

"Цветанов оттегли предложенията в доклада. За вицепремиер никога не е говорено пред мен", каза Борисов във връзка с хипотези за вицепремиер, който да отговаря за службите.

"Благодаря на г-н Станишев за конструктивната позиция по темата за сектор "Сигурност", добави премиерът. По темата за енергийната сигурност премиерът заяви: "Най-евтината е спестената енергия". Ако имах договор за АЕЦ "Белене" с цени, разчети, срокове... Ние сега хипотетично си говорим за цени, пазари за нещо, което е трябвало да бъде подписано 2007 г. И към момента ние изнасяме огромно количество електроенергия. Площадката в "Козлодуй" дава възможност и за 8-ми реактор, ако ни потрябва", отбеляза Борисов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2122 1

Коментари 1

Добави коментар
Боко рапона

2012.04.29 | 00:17

1
който има много кинти иска да има власт ,който има власт иска да има абсолютната власт

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини