Горя Западната промишлена зона на Варна (снимки)

  • 20 април 2012 11:04

  • 1341
  • 0
Горя Западната промишлена зона на Варна (снимки)
© Булфото

Голям пожар е горял във Варна тази нощ. Това съобщи началникът на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението от бедствия и аварии” – Варна комисар Тихомир Тотев.

Снощи около 00.00 часа е получено съобщение за пожар в Западна промишлена зона на Варна, в бившите складове на Вторични суровини. На място веднага са били изпратени първоначално три, а после още един противопожарен автомобил и два специални автомобила. Горели са балирани хартия и пластмаси за вторични суровини, приготвени за транспортиране на площ около 4 дка. Пожарът вече е локализиран и в момента продължава гасенето му.

„При пожара пострада един спасител – той е със счупен крак. Спасени са седем автобуса, седем товарни автомобила, една фадрома и три микробуса. Изгорели са бали с хартия, приготвени за извозване и един мотокар”, посочи комисар Тихомир Тотев. В момента на място има четири пожарни автомобила. Снощи са правени две замервания за чистотата на въздуха, а тази сутрин още едно и няма данни за опасни вещества, които да се вредни за хората. Огъната е и конструкцията на навеса и халетата, в които са се съхранявали балите.

Последвайте канала на

1341 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини