Майката на Багата: Господ чу молитвите ми на Великден!

  • 19 април 2012 07:50

  • 6622
  • 10
Майката на Багата: Господ чу молитвите ми на Великден!
©

Благой Иванов вече диша сам. Състоянието му се подобрява, затова лекарите в "Пирогов" са решили да намалят количеството от упойката, с която го приспиват, пише в. "България днес".

"Той никога не е бил в кома, тъй като няма черепно-мозъчна травма. Винаги е бил в съзнание, но се налагаше от време на време да бъде приспиван за кратко, за да се обдишва. На всички пациенти, които не могат да дишат сами, се прилага същата методика. Те се поставят временно в медикаментозна кома, за да се обдишват", обясняват лекуващите лекари от болницата. Сега Багата е в съзнание по-често, тъй като са му намалили количествата упойка, която му вливат. Това означава, че апаратите вече не заместват, а само подпомагат дишането на световния шампион по самбо и той може да диша и самостоятелно. Неговите родители и най-близките му приятели са неотлъчно до него. Те са прекарали великденските празници в болницата. "Господ чу молитвите ми на Великден", били първите думи на майката на Багата веднага след като лекарите й съобщили добрата новина. Тя единствена може да влиза в реанимацията.

"В момента свижданията при Благой все още са забранени. Самата аз не искам да го виждам в това състояние. Той е отслабнал с повече от 20 кг и нямам сили да го гледам безпомощен. Дано се оправи бързо, за това се моля всеки ден", коментира пред "България днес" бившата приятелка на ММА боеца Златка Райкова. Треньорът на Благой Иванов Стоян Саладинов също го посещава всеки ден в "Пирогов". "В момента Благой има проблем с единия бъбрек. Налага се хемодиализа всеки ден", обяснява Саладинов.

Припомняме, че Благой Иванов беше намушкан с нож на 26 февруари. Инцидентът стана на улица "Граф Игнатиев" 12 в бар "Айс". За нападението над е задържан 23-годишният Даниел Стефанов-Дъмпела.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6622 10

Коментари 10

Добави коментар
Красимир

2012.11.04 | 01:37

10
Благой, пожелавам ти да оздравееш за да се радваш и ти на този живот, който бог ни е дал! Амин!
Alexander

2012.05.16 | 23:19

9
До Илиев. На мен ми е дошло до гуша от тъпи и ограничени футболни фенове ...като Теб :)... Според вас друг спорт освен футбола Няма и спортист може да се нарича само един футболист. Както казах...тъпи и ограничени същества сте футболните фенове :) то се вижда и по стадионите.
Илиев

2012.05.16 | 23:18

6
Александре, аз гледам и други спортове, като волейбол, баскетбол, тенис и дори бойни спортове като бокс. ММА не е спорт, но тук не става въпрос за това. Говорим за "СПОРТИСТ", наръган при ПИЯНСКА свада в ДИСКОТЕКА, а медиите го направиха по-популярен отколкото беше преди да го наръгат. Има много български футболисти, които не бих нарекъл спортисти, тъй като е по-голям шанса да ги засечеш в дискотека.
mm

2012.05.16 | 23:17

4
а майката ще се помоли ли за ония, дето е пребил като член на кварталните мутренски групи за сплашване на конкурентните накропласьори? Каквото повикало такова се обадило
XXX

2012.05.16 | 23:19

8
Айде спрете вече с тъпи статии за маймуноподобни индивиди. Който каквото си надроби да си го сърба сега!
.x.x.x.x

2012.05.16 | 23:18

5
Iliev tolkova jaluk jultuk si che mojesh samo gluposti da rusish ako shibam maikati to gospod ti e pomognal ako shibam teb znachi lekarite sa vinovni che ne su ti zatvorili zadnika kopedal tvoqta kruf po moite laina shiban xax.....v laina shte ginesh seshtash li se ti si otrepka otaika ti za nas si prosto edin duhach koito v interneta se pravi na umen.....a na jivo?! :)) na jivo si prosto KOZA
mm

2012.05.16 | 23:19

7
Ти си абсоклютен кретен! Вероятно си от малоумните идиоти, за които престъпници като Чука, Пирона и останалите отрепки са идоли и искаш да станеш като тях като излезеш от пубертата. Уви, такива хора само в България са на почит, в нормалните страни са в затвора. Глупак!
Един четател

2012.04.19 | 13:59

1
АБСОЛЮТЕН ОЛИГОФРЕН СИ!!!НАПЪЛНО ИЗГРАДЕН КРЕТЕН!!!
Илиев

2012.04.21 | 15:27

3
Да бе пак господ е виновен. Ако някой почине в болница е лекарска грешка обаче ако лекарите си свършат работата господ обира лаврите. ахахаха. Айде да се оправя вече, че ми писна да чета за него. Имам чувството, че ако пръдне тоя и медиите ще гръмната "Багата пръдна". И немога да разбера как може толкова време да отделят медиите на някакав прост бияч и толкова малко на един истински спортист като Стенли.
Джона

2012.04.21 | 15:27

2
Дано се въстановиш напълно Бага-Забрави вече за спорта и когато си готов-Намери онези но ги посещавай един по един и насаме-Знаеш какво следва после-УСПЕХ МЕН

Добави коментар

Водещи новини