Братя Галеви охранявали разстреляния Йордан Динов

  • 17 април 2012 08:11

  • 3068
  • 1
Братя Галеви охранявали разстреляния Йордан Динов
©

Феодалите на Дупница Братя Галеви са охранявали пунктовете на разстреляния в София хазартен бос Йордан Динов, твърди в. "Всеки ден". Бившите барети са респектирали мутрите в страната и така нито един гангстер не се е опитал да попречи на отварянето на поредния пункт за приемане на залози.

Само за година заради чадъра от братя Галеви Динов успява да разкрие 70 букмейкърски пункта или както неговият адвокат нарича клиентски офиси. След показното убийство офисите на "Планет уин 365" затвориха. Бащата на Йордан Динов, Петър завежда гинекологичното отделение на частната болница "Св. Иван Рилски" в Дупница, която се управлява от д-р Ени Лефтеров, но е финансирана от Галеви. Докато беше кмет на Благоевград Костадин Паскалев се лекуваше именно в това лечебно заведение. Динов беше разстрелян на метри от офиса на Паскалев, а криминалистите продължават да проверяват версията, че откритите в хазартния бос 32 000 лв са били предназначени за червения политик.

В средата на декември обаче братя Галеви изненадващо оттеглили подкрепата си за Йордан Динов, твърди "Всеки ден". Това направил и бившият шеф на НСБОП Кирил Радев, който срещнал Динов още преди две години с мистериозни италианци.

Последвайте канала на

Novini.bg
3068 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.

2012.05.10 | 08:32

1
Паскалев.. знаем че си боклук, крадец и нещастник! Трябваше с калашник да те свалят от кметското място в Благоевград...

Добави коментар

Водещи новини