Монахини се събличали за Силвио Берлускони

  • 16 април 2012 19:14

  • 5788
  • 4
Монахини се събличали за Силвио Берлускони
©

Момичета с костюми на монахини и манекенка с маска на бразилския футболист Роналдиньо са се събличали за Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 по време на негови партита.

Това разказа една от свидетелките по делото срещу бившия италиански премиер, който е обвинен за сексуални отношения с непълнолетна проститутка, предаде АФП.

Мароканската манекенка Имане Фадил разказва, че когато за първи път е отишла на едно от партитата е получила 2000 евро от Берлускони, който й е казал да не се обижда. Същата вечер тя видяла две момичета с костюми на монахини, които са се събличали пред тогавашния премиер на Италия.

Една от жените е била Никол Минети, която сега е регионален съветник от партията на Берлускони „Народ на свободата” в Милано. Фадил посочва, че Минети и другата жена са останали през нощта във вилата близо до Милано, а жените, които са останали, са получили още пари, за да правят секс с Берлускони.

На друго парти Фадил е видяла млада бразилска манекенка с тениска на Милан и маска на Роналдиньо, която също е направила стриптийз на премиера.

Берлускони е обвинен за сексуални отношения с непълнолетна проститутка – мароканката Карима ел Махрух. Той не се яви днес пред съда, но се очаква по-късно да даде показания.

Последвайте канала на

5788 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Felini

2013.11.13 | 17:01

4
Италианските порнофилми са най-хубавите порнофилми!
a

2013.11.13 | 17:01

3
Ми то къвто е Силвио,такъв е Доминик,такива и сите копелтори политици.Не си мислете че има разлика.Един го избива на разврат,друг на крадлък...Бих ги заточил на Нова Земя да се самоизядат от глад,и не ка си правят там оргийките.
Дон Цицорко

2013.11.13 | 17:01

2
дъртия изрод ме кефи....евала на таквиз деденца.....а ти Лидке ко се възмущаваш-не ги бие,не ги изнасилва....пък и всяка жена се продава-една за поиче,друга за по малко....
boze_moi

2013.05.19 | 14:06

1
niakoi pone zastavat s imeto si zad mnenieto si, a drugi darti meraklii NE....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини