Фани Белнейска: Двама мъже заедно с Лазар Колев убиха децата ми (видео)

  • 05 април 2012 08:29

  • 5954
  • 1
Фани Белнейска: Двама мъже заедно с Лазар Колев убиха децата ми (видео)
©

Нищо не ми е предлагано и жалко, че хората мислят, че съм била манипулирана. Това каза в предаването „Добро утро, България“ по ТВ7 майката на убитите сестри Фани Белнейска.

Не бих постъпила по този гаден начин срещу себе си, не съм купена. Интересът ми е истината да възтържествува. Единият от убийците на дъщеря ми със сигурност е Лазар Колев, каза Белнейска и отрече някога да е разговаряла с майката му или с негови роднини. Вчера изненадващо семейство Белнейски се отказа от адвоката си и поиска делото да бъде върнато за доразследване.

Тя се обърна към съучастниците на убиеца на дъщерите й с думите „Ако имат съвест нека се предадат, за да получат спокойствие. Сега със сигурност се ослушват и живеят в страх, че ще бъдат заловени“, смята Белнейска.

Бащата на сестрите Стоимен Белнейски разказа, че семейството се е надявало до последно, че Лазар Колев ще си признае кои са неговите съучастници. Говорихме си, че ако това не се случи и в последното заседание ще поискаме отвод на адвоката ни, за да се стигне до истината, каза Белнейски. Той каза, че техният адвокат Иво Найденов в последно време не ги е държал в течение кога и къде ще бъдат делата.

Димитър Марковски, който заедно с баща си Марин Марковски защитава Лазар Колев заяви, че не е изненадан от решението на Белнейски да се върне делото за доразследване. Той нападна и адвокатът на Белнейски Иво Найденов, че не е разяснил на семейството, че съдът не търси виновници, а само да върне делото, за да бъдат открити при ново разследване. Подобно искане обаче не е заведено във ВКС, разкри Марковски. Адвокатът смята, че убийците на сестрите Белнейски са няколко мъже на средна възраст над 30, 40 и дори 50 години.

Човек от полицията ми каза, че двама души заедно с Лазар Колев са убили децата ми и искам истината да излезе, каза Фани Белнейска.

Последвайте канала на

Novini.bg
5954 1

Коментари 1

Добави коментар
приятелите ме наричат чичо

2012.04.06 | 23:14

1
Докато не осъдят държавата заради нейното бездействие заради всяко убито дете , независимо по какъв начин, оправия няма да има. Няколко политици трябва да бъдат обесени в центъра на софия, тогава държавата ще тръгне напред.

Добави коментар

Водещи новини