Дадоха Валентин Захариев на прокуратурата

  • 01 април 2012 15:10

  • 940
  • 0
Дадоха Валентин Захариев на прокуратурата
© Булфото

Валентин Захариев е даден на прокуратурата за източване на държавния резерв, както и по още няколко обвинения.

Това каза в ефира на БНР  Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, депутат от ГЕРБ.

По думите й, хората в ОЦК - Кърджали нямат доверие на Захариев. "Тези хора няма къде да си намерят работа, освен ако не излязат от Кърджали", посочи още Караянчева.

Тя изрази мнение, че синдикатите е трябвало по-активно да се намесят още миналата година.

"Още тогава трябваше да проявяват претенции към собственика, защото тогава започнаха интензивни проверки на инспекцията по труда и тогава те констатираха всички тези нередности в условията на труд на хората. Тогава синдикатите трябваше много по-ясно да заявят и да изкарат хората навън, за да протестират срещу Захариев. Мисля, че тогава една едномесечна стачка пред фабриката би накарала Захариев да се замисли и да ги обезпечи с работно облекло и да започне инвестиции, защото откакто правителството дойде на власт, той има разрешение за строителството на оловен завод. До 2011 година нищо не беше направил и това беше нашата инициатива да поканим министрите, за да говорят с него", изтъкна депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
940 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини