Работници от ОЦК Кърджали блокираха пътя за Хасково

  • 30 март 2012 10:38

  • 600
  • 1
Работници от ОЦК Кърджали блокираха пътя за Хасково
©

29-ти ден продължават ефективните протестни действия на работниците и служителите от „ОЦК” АД гр. Кърджали, съобщиха от пресцентъра на КНСБ.

Въпреки обещанията на работодателя, че работните заплати ще бъдат изплатени, към днешна дата преводи към банковите сметки на работниците не са постъпили. Металурзите от ОЦК отново блокираха основния път между Кърджали и Хасково от 9.30 до 10.30 ч.

Подадените заявления до Районния съд в гр. Кърджали за издаване на Заповед за изпълнение за вземания на парични суми по чл. 410 от ГПК вече са над 200 и подаването им продължава и днес. За утре инициативният комитет предвижда пътят между Кърджали и Хасково отново да бъде блокиран за 1 час.

Ако исканията на протестиращите не бъдат удовлетворени в най-кратки срокове, инициативният комитет обмисля протестни действия от следващата седмица да бъдат провеждани в София.

Последвайте канала на

600 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЗА ВСИЧКИ СКЕПТИЦИ !!!

2012.03.30 | 10:43

1
ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Социалната мрежа, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута – нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012!Регистрацията става с покана.След като се регистрирате, до минути по e–mail-а ще Ви изпратят писмо с линк – веднага го отворете и щракнете с мишката върху линка, за да потвърдите регистрацията си. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0

Добави коментар

Водещи новини