Металурзите от ОЦК: Валентин Захариев пак блъфира!

  • 29 март 2012 18:34

  • 1059
  • 1
Металурзите от ОЦК: Валентин Захариев пак блъфира!
©

Металурзите от Оловно-цинковия комбинат в Кърджали определиха думите на Валентин Захариев, че заплатите им са осигурени, като пореден блъф. Според тях, всички твърдения на Захариев означават, че той търси начин по-бързо да си отиде от завода. Единственото, което работниците приветстват, е съгласието му чужд мениджър да поеме управлението на комбината, съобщава БНР.

По-рано днес ръководството на БСП в Кърджали изнесе данни за таен залог в банка на акции на металурзи и последващата им продажба на Валентин Захариев. Според работниците два са изводите от пресконференцията на Захариев. Първият е истина - че заводът си отива, а вторият е лъжа - че ще има пари за заплати. Металурзите не вярват, че той ще намери средства да се разплати с тях, защото вече не останало нищо за ипотекиране срещу банков кредит. Нямало и инвеститор - нито в Китай, нито другаде. В същото време работниците са доволни, че Захариев би подкрепил чуждестранен мениджмънт. Всичко това означава, че той иска по-бързо да си отиде, както направи в Мадан, твърдят металурзите.

И днес металурзите отново блокираха за час пътя за Хасково. Те продължават да внасят в съда искове срещу Валентин Захариев заради неизплатените заплати. Утре ще решат как да продължат протестите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1059 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ГЕРБ МАФИЯ

2012.03.29 | 21:56

1
ДЪРЖАВАТА ШИКАЛКАВИ - винаги може да се справи с такива като ЗАХАРИЕВ но Бяга по тънката лайсна !!!

Добави коментар

Водещи новини