Рекламират "Чудесата на България" в Русия

  • 29 март 2012 16:38

  • 1098
  • 1
Рекламират "Чудесата на България" в Русия
©

Руските туроператори и кандидати за ваканции се запознаха с топ 10 на родните светини, избрани в първото издание на кампанията "Чудесата на България" от читателите на в. "Стандарт".

Те бяха представени по време на едно от най-големите международни туристически изложения MITT в Москва. Панаирът се проведе от 21 до 24 март в руската столица. Благодарение на медийното партньорство със списание "Туризъм и отдих" гостите от страната на Пушкин и Лермонтов научиха и за второто издание на кампанията ни "Чудесата на България 3", чрез която обществен съвет ще подбере кандидатури на страната ни за включване в списъка на материалното и нематериалното световно наследство на ЮНЕСКО, пише bgchudesa.com.

От списанието обещаха, че ще подкрепят кампанията на в. "Стандарт" през цялата година, като във всеки брой на месечното издание ще бъде публикуван по един материал за родните туристически атракции.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1098 1

Коментари 1

Добави коментар
4i4o go6o

2012.04.01 | 21:25

1
Може да включат в туристическите маршрути и площадката на "Белене" ( на руските туристи ще им е интересно ) а ще се спечелят и малко пари !

Добави коментар

Водещи новини