Пребиха двама ученици

  • 29 март 2012 12:10

  • 1228
  • 2
Пребиха двама ученици
©

Двама ученици, деветокласник от Дупница и седмокласник от Волуяк, са били жестоко пребити от свои връстници.

13-годишният Светослав е бит и ритан като футболна топка по главата на стадиона във Волуяк вчера привечер. От ударите е загубил съзнание. По първоначална информация е откаран в детска противошокова зала в “Пирогов”. След като е получил своевременна и квалифицирана медицинска помощ, е изписан.

Деветокласникът Милен Божков, удрян безжалостно по главата от ММА спортисти, е настанен в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница с комоцио и с хематоми по лицето, информира в. “Струма”.

Милен, който живее в с. Червен бряг, излязъл да рита футбол със свои приятели в двора на училището. Тук го обградили осем младежи от Дупница. Един от тях се нахвърлил върху Милен, като му крещял, че го е погледнал накриво. Ударите са били основно по главата на Милен. Лицето му е цялото в огромни синини. След направен скенер е установено, че черепът не е счупен, гимназистът е получил комоцио.

Милен Божов живее с баща си, който е миньор, и сестра си, която е ученичка в 11 клас в училището, в което учи и той. Милен познавал нападателите само по физиономия, те тренират смесени бойни изкуства ММА.

Последвайте канала на

1228 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ili

2012.03.30 | 11:51

2
родителите трябва да помислят сериозно за агресията на децата си
Tra la la

2012.03.29 | 17:18

1
Отново са Българи,да знаете че има план за унищожаването ни,и се реализира от парламента да мрем като мухи,и циганите да избират за кебапчета и стотинки,те са неверници и продажници удобни на лапачите.А Вие и Ние да си траем?Пушка помпа и още нещо за тези,който ни клатят !!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини